Παρέμβαση Ουάσινγκτον για το Όρος του Ναού – Πλησιάζει η επέμβαση στα Ιεροσόλυμα;

temple-mount


Αναφορικά με την έκρυθμη κατάσταση σε Ιερουσαλήμ και Δυτική Όχθη, ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε την Τετάρτη πως είναι σημαντικό να εφοδιαστούν τόσο η ισραηλινή όσο και η παλαιστινιακή πλευρά με ελπίδα για κοινή λύση κατά της βίας.
Ο Ομπάμα ανέφερε πως η Ιορδανία έπαιξε
σημαντικό ρόλο στο να μειωθούν οι άμεσες εντάσεις στο Όρος του Ναού, αποκαλώντας τον Βασιλιά της χώρας ως «φωνή λογικής και ανοχής. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν φίλο σαν την Ιορδανία», τόνισε.
Την ίδια μέρα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι δήλωσε πως οι συνεχώς αυξανόμενοι ισραηλινοί οικισμοί δεν βοηθούν στο να μετριαστούν οι εντάσεις μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων.
«Θεωρώ πως χρειάζεται να δούμε την λήψη μέτρων και από τις δύο (αντιμαχόμενες) πλευρές που να δείχνουν ετοιμότητα και προθυμία να προχωρήσουν μπροστά και να μειώσουν την βία», υπογράμμισε ο Κέρι.
Συνεχίζονται λοιπόν οι πιέσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση στο Παλαιστινιακό, ακόμα και εις βάρος των ισραηλινών συμφερόντων.
Να σημειωθεί πως στόχος της Νέας Τάξης είναι η εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ και η ανάπτυξη διεθνών δυνάμεων στο Temple Mount (Όρος του Ναού), προκειμένου στον Τρίτο Ναό του Σολομώντα να στεφθεί ο παγκόσμιος δικτάτορας, Αντίχριστος, αφού θα έχει λυθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η διαμάχη μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ, ακόμα κι αν χρειαστεί να χτυπηθεί ο ισραηλινός στρατός.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις