Ξεσηκώνονται οι «πρόσφυγες» - Δεν τους αφήνει η Αστυνομία να φύγουν και ο Ο.Η.Ε. τους βάζει με το ζόρι σε ξενοδοχεία


prf



Ομάδα μουσουλμάνων απέκλεισε το μεσημέρι της Πέμπτης την κεντρική είσοδο του γυμναστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης, όπου φιλοξενούνται περίπου 380 άτομα, ζητώντας να τους επιτραπεί άμεσα η αναχώρηση για τα σύνορα.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι «πρόσφυγες», οι οποίοι έφτασαν χθες το μεσημέρι στην Κοζάνη, δεν επιτρέπουν να περάσει όχημα που μεταφέρει προϊόντα και ζητούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τα σύνορα, ώστε να περάσουν
στα Σκόπια και από εκεί στην Δυτική Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μουσουλμάνοι έριξαν τον φράχτη στο πίσω μέρος του στρατοπέδου στα Διαβατά και κατευθύνονται προς την Ειδομένη, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να κάνει λόγο για κατάσταση εκτός ελέγχου.
Επιπλέον λίγο πριν από τις 11 το πρωί, οι «μετανάστες» που ήταν εγκλωβισμένοι στα Τέμπη από προχθές αποφάσισαν να ξεκινήσουν πεζοί για την Ειδομένη, προσπερνώντας τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους σταματήσουν δύο φορές.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως «πρόσφυγες» και «μετανάστες» θέλουν να φύγουν και κάποιοι δεν τους αφήνουν για να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, με την Τουρκία να στέλνει καθημερινά εκατοντάδες και τα Σκόπια να κλείνουν τα σύνορα.
Η Αστυνομία τους εμποδίζει και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ζητά από την Ένωση Ξενοδόχων την μίσθωση ξενοδοχείων ενός ή δύο αστέρων άνω των 100 κλινών το καθένα προκειμένου να φιλοξενηθούν για διάστημα εννέα μηνών.
Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει άμεσα, εκμεταλλευόμενη την πρόθεση των «προσφύγων» να εγκαταλείψουν την χώρα.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις