Σε κίνδυνο η χώρα - Σε όλη την επικράτεια μοιράζονται οι μουσουλμάνοι

metan03-se-kindini-i-xora prisonplanetgr


Τέτοιες εικόνες δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα στην νεότερη ιστορία της.
Οι Έλληνες στο έλεος μουσουλμανικών ορδών, οι οποίες θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα και οι Αρχές δεν τις αφήνουν. Άγνωστος ο αριθμός προσφύγων και παράνομων μεταναστών που έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα. Οι περισσότεροι τα βάζουν με τους άνδρες της
αστυνομίας που, κατόπιν εντολών, δεν τους αφήνουν να φτάσουν στα κλειστά σύνορα της Ειδομένης για να περάσουν στην Δυτική Ευρώπη.
Τι θα γίνει αν η χώρα δεν μπορεί να τους περιθάλψει όλους και αρχίσει η πείνα; Τότε θα επιτεθούν στις ελληνικές οικογένειες να πάρουν αυτά τα λιγοστά που πλέον υπάρχουν σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα της κρίσης.
Η κυβέρνηση αντί να αξιοποιήσει την βούλησή τους να φύγουν από την χώρα τους μοιράζει σε όλη την επικράτεια. Παντού να υπάρχουν «πυρήνες» μουσουλμάνων, ανάμεσα στους οποίους σίγουρα θα έχουν παρεισφρήσει πράκτορες από την Τουρκία και φανατικοί ισλαμιστές, έτοιμοι να χτυπήσουν ταυτόχρονα σε σημεία της χώρας, αν δοθούν ανάλογες διαταγές.
Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, Μακεδονία, Ήπειρος, Νησιά, παντού θα πλημμυρίσουν οι περιοχές με αφιονισμένους μουσουλμάνους.
Μάλιστα η κυβέρνηση αποφάσισε να οικοδομηθούν στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας δύο «προσφυγικές» πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων. Έτσι «απαντά» η Αθήνα στο σχέδιο της Τουρκίας να στέλνει καθημερινά παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, με τα Σκόπια να τους εγκλωβίζουν μέσα και την ανθελληνική Αυστρία να σιγοντάρει.
Οι δύο πόλεις θα οικοδομηθούν σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.
Ειδικότερα, στο παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς. Στο παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά και στην γύρω περιοχή θα φιλοξενήσουν μια μουσουλμανική κωμόπολη 4.000 ατόμων.
Οι 20.000 είναι μόνο οι πρώτοι από ένα σύνολο που θα κυμανθεί μεταξύ των 500.000 μουσουλμάνων και του 1.000.000 που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες και θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες.
Και ενώ θέλουν να φύγουν η κυβέρνηση ανακοινώνει: «Θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους».
Έρχονται δύσκολες μέρες...





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις