Δεν υπάρχει PLAN A και PLAN B – Όλα είναι στημένα

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «GAME», ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ



Είτε θέλετε να το καταλάβετε, είτε όχι το θέμα «μεταναστευτικό» είναι 1000000% στημένο, από όπου και αν το πιάσει κανείς.
Τα δεδομένα και η εκτίμηση που οδηγούμαστε:
α) Η Ευρώπη οδηγούνταν σε αργό θάνατο. Ο πληθυσμός ήταν από γηρασμένος έως υπέργηρος. Πάνω από 15 χρόνια διάβαζα ότι «αν δεν γίνει κάτι σημαντικό» η Ευρώπη έχει δεν
έχει 4-5 δεκαετίες ζωής. Δείτε τι γίνεται σήμερα. Άφθονο, φθηνό εργατικό δυναμικό κατακλύζει την βιομηχανική βόρεια Ευρώπη. Τσάμπα κρέας για την αδηφάγα βιομηχανία των Γερμανών επιχειρηματιών.

β)Η Ελλάδα χρωστάει και είναι μαθηματικά απίθανο να πληρώσει. Απλά θα πληρώσει σε είδος… Ότι δεν τους κάνει θα το γυρίζουν εδώ. Αποθήκη αχρήστων, επικίνδυνων και γενικά στοιχείων που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους κανόνες που σύντομα θα μπουν θα οδηγηθούν σε ζώνη περιορισμού. Ζώνες τύπου Ε (ΕΟΖ) θα κατακλύσουν σύντομα τη χώρα. Οι προσφυγικοί καταβλισμοί είναι η αρχή. Φυσικά σε αντάλλαγμα θα ξεχάσουμε μνημόνια, περικοπές σε συντάξεις, μισθούς και επιδόμα. Θα μας την «χαρίσουν» και φυσικά αφού ο μισθουλάκος θα είναι εξασφαλισμένος όλα καλά…

γ)Σκεφθείτε απλά… Η Ελλάδα λόγω ρεμπεσκισμού είχε μείνει χωρίς εργάτες. Οι Αλβανοί εδώ και 2 χρόνια την έχουν κάνει με πλάγια βήματα πίσω στη χώρα τους. Οι αγροτικές εκτάσεις έμειναν με λιγοστούς και ΑΚΡΙΒΟΥΣ εργάτες. Τώρα τι έχουμε; Εργατικό δυναμικό που τρώει τσάμπα, κοιμάται στο δρόμο και αμείβεται με 5ευρώ.

Αυτό που περιγράφω δεν είναι η πρώτη φορά που το ζει η ανθρωπότητα. Εμφανίστηκε πριν έναν αιώνα και το βάφτισαν φορντισμό και αργότερα ευέλικτη συσσώρευση. Τώρα ζούμε το απόγειο αυτής της οικονομικομεταναστευτικής πολιτικής.
Ο τρόπος που το ζούμε είναι ο μοναδικός για να τον χωνέψουμε γρηγορότερα και φυσικά να το αποδεχθούμε αμάσητο.
Η Ιστορία κάνει κύκλους και τώρα ζούμε νεα μοντέλα ευέλικτης συσσώρευσης…





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις