Σάλος στο Διαδίκτυο για τη συμπεριφορά του νεολαίου του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος στο Διαδίκτυο για τη συμπεριφορά του νεολαίου του ΣΥΡΙΖΑ


«Καημένοι ΕΑΜίτες, υποφέρατε για να διοριστούν τα εγγόνια σας», απαντούν οι χρήστες του διαδικτύου, εξοργισμένοι με τη στάση και το θράσος του Ιάσονα Σχινά - Παπαδόπουλου. Ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, 28 χρονών σήμερα, όχι μόνο δεν απαντά επί της ουσίας στις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για το «βόλεμα» ολόκληρης της οικογένειάς του σε θέσεις στο Δημόσιο, αλλά με περίσσιο θράσος «επιχειρηματολογεί» στεκόμενος
στο ότι ήταν μάλλον... κληρονομικό τους δικαίωμα, λόγω ακριβώς των αγώνων των προγόνων τους στις τάξεις του ΕΑΜ!

Η οργή ξεχειλίζει στα tweets, ενώ οι χρήστες προσπαθούν να... συλλάβουν το μέγεθος του θράσους του νέου αυτού ανθρώπου που θέλει να πείσει πως η καθαρότητα του χαρακτήρα του προκύπτει από τους αγώνες της γιαγιάς και του προπάππου του, από τις ιστορίες που άκουγε μικρός, από το πώς μεγάλωσε μέσα στις καταλήψεις και από το παράδειγμα του αδερφού του που έπαθε υπερκόπωση, μετά από δυο μήνες κατάληψη.
\

Πολλοί προσπαθούν να το δουν... χιουμοριστικά, διερωτώμενοι ποιο ακάουντ έχει για να του στείλουν συγχαρητήρια για το γέλιο που τους πρόσφερε, άλλοι αναρωτιούνται «πού είναι ο πάτος» κι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και καταλήγουν: «Τέτοια καθίκια μας καβάλησαν και μας ήπιαν το αίμα».




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις