Κάτι τρέχει με τον βασιλιά της Ταϊλάνδης –Η θεωρία συνωμοσίας ........

basilias tailandhs



Στην Ταϊλάνδη ο ζάμπλουτος βασιλιάς Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέζ κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των

κατοίκων. Είναι ο πιο αγαπητός μονάρχης στο κόσμο.Βρίσκεται στο θρόνο από το 1946 και έχει σημειώσει ρεκόρ παραμονής στην εξουσία.
Τις τελευταίες μέρες μια θεωρία συνομωσίας έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας των πολιτών που ζουν για να λατρεύουν τον
βασιλιά τους. Σύμφωνα με τον ερευνητή Dimitri Khalezov ο βασιλιάς έχει πεθάνει από περίπου τα τέλη του 2008 και αυτός που εμφανίζεται τώρα είναι ένας σωσίας του!.
Όπως αναφέρει το σχετικό site ,που δημιουργήθηκε για την υπόθεση (http://www.thaikingisdead.com) ,η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν τολμά να ανακοινώσει το θάνατό του, διότι θα θέσει τη χώρα σε κίνδυνο,αφού θα επικρατήσει σύγχυση.Ο Dimitri Khalezov αναφέρει ως πηγή του στενό φίλο του βασιλιά και δημοσίευσε φωτογραφές , προκειμένου να συγκρίνει τον σωσία με τον πραγματικό μονάρχη.
Ο σωσίας, σύμφωνα με τον Khalezov, φαίνεται να κυκλοφορεί φορώντας δυο ρολόγια, κάτι που ο Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέζ, 88 ετών σήμερα, δεν θα έκανε ποτέ. Σε μια άλλη εμφανίζεται να χρησιμοποιεί την παλιά ξεπερασμένη φωτογραφική μηχανή Canon G9 το 2012 , κάτι που επίσης δεν θα έκανε ο βασιλιάς , καθώς είναι γνωστό ότι έχει πάθος για τη φωτογραφία και τα νέα προιόντα.
Στην Ταϊλάνδη, η βασιλική οικογένεια προστατεύεται από έναν από τους αυστηρότερους νόμους στον κόσμο. Κάθε πρόσωπο που προσβάλλει τον βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέζ , τη βασίλισσα ή τον διάδοχο, απειλείται με ποινή φυλάκισης 15 ετών για κάθε αδίκημα. Ο Ρώσος ερευνητής βρίσκεται ήδη στη φυλακή εξαιτίας των λεγομένων του.
Στη χώρα ,που όταν πέθανε η πιστή σκυλίτσα του βασιλιά , βυθίστηκε σε αναγκαστικό πένθος, μια τέτοια είδηση σκορπά τον τρόμο. Πρόκειται για επιχειρήματα που αγγίζουν την παράνοια ή αδιάσειστα στοιχεία; Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, περιτριγυρισμένος από φανατικούς οπαδούς του μονάρχη, σίγουρα θα είναι δύσκολο για τον Ρώσο να βρει το δίκιο του…εάν φυσικά υπάρχει!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις