Η κόρη Ερντογάν περιθάλπτει τζιχαντιστές και ο Άσαντ αποκαλύπτει την σύνεδεση Τουρκίας-ISIS

http://www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/ONALERTPHOTOS/TOYRKIA/ERDOGAN/erdogan_kori.jpg


Μια ασυγκράτητη εκστρατεία λάσπης κατά της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τουρκία. Δημοσιεύματα που ξεπερνούν κάθε όριο διατρέβλωσης της αλήθειας παρουσιάζουν την Ελλάδα να ...πνίγει πρόσφυγες και την Τουρκία να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να τους σώσει!
Όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ σε συνέντευξή του κάνει απίστευτες καταγγελίες για την σύνδεση Τουρκίας-ISIS και πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί εμπλέκουν άμεσα την κόρη του Ερντογάν με την
περίθαλψη τραυματιών του ISIS!!!
Σύμφωνα μ΄ αυτές τις πληροφορίες "εκτός από την παράνομη και προσοδοφόρα επιχείρηση εμπορίας πετρελαίου με το ISIS του γιού του του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, του Μπιλάλ Ερντογάν, η κόρη του Τούρκου Προέδρου Sümeyye Erdogan , είναι υπεύθυνη σε ένα μυστικό στρατόπεδο- νοσοκομείο εντός της Τουρκίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Συρία, όπου τουρκικά φορτηγά του στρατού καθημερινά μεταφέρουν δεκάδες τραυματίες τζιχαντιστές προκειμένου να θεραπευτούν και να επιστρέψουν υγιείς πίσω στη Συρία"!
Κατά τ΄ άλλα η Τουρκία έχει ...ενταχθεί στο μέτωπο ...της Δύσης, με το Βερολίνο να την "χαϊδεύει" και να είναι έτοιμο να την ... "χαρτζιλικώσει" με πάνω από 3 δις!
Οι δηλώσεις Άσαντ
Ο πρόεδρος της Συρίας σε δηλώσεις του στην κινεζική τηλεόραση υποστήριξε ότι το "αν δεν υπήρχαν η Τουρκία ,το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει η ISIS".
Ο Άσαντ είπε πως οι τζιχαντιστές με τα όπλα και την τρομοκρατία κατέλαβαν κάποιες περιοχές και ότι αυτές οι ακραίες οργανώσεις στην πράξη στηρίζονται από την Τουρκία . Ερντογάν και Νταβούτογλου τους στηρίζουν προσωπικά,πρόσθεσε επιτρέποντας την πώληση λαθραίου πετρελαίου μέσω Τουρκίας. "Είναι η αρτηρία του ISIS η Τουρκία" ,είπε ο Άσαντ.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις