ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ.......!!!!!!!!!!

T1



Ήταν 22/07/2014. Φοροούσε στους ώμους του ένα παλαιστινιακό μαντήλι («καφίγια»), και διαδήλωνε κατά της εισβολής στη Γάζα και τη δολοφονία εκατοντάδων αμάχων με κεντρικό σύνθημα «Κάτω η δολοφονική πολιτική του Ισραήλ».
Όλα αυτά έξω από την αμερικανική πρεσβεία μαζί με 2.500 άτομα ενώ τότε έκαναν και πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη
Βασιλίσσης Σοφίας.
T1
Ο Τσίπρας τόνιζε τότε ε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει άμεσα η θηριωδία στην Παλαιστίνη: «Η Παλαιστίνη είναι σε διαρκή πόλεμο και ο πόλεμος πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Η θηριωδία αυτή δεν είναι ανεκτή όταν σκοτώνονται άμαχοι, παιδιά σε παραλίες. Δε μπορούμε να μένουμε απαθείς. Αν αυτό συμβαίνει σήμερα στη μια πλευρά της Μεσογείου, αύριο μπορεί να συμβεί στη δική μας πλευρά. Ένα σημαντικό κομμάτι του ισραηλινού λαού εναντιώνεται στη θηριωδία και ζητά άμεση, δίκαιη και βιώσιμη λύση με τη δημιουργία ενός δημοκρατικού παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967 όπως προβλέπουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ».
Στην πορεία βρίσκονταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης.
Όλα αυτά είναι παρελθόν. Τώρα ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωθυπουργός και προσκυνά φορώντας στο κεφάλι Κιπά. Πλέον δεν μιλά για τις θηριωδήες του Ισραήλ, ενώ ο Στρατούλης και ο Λαφαζάνης αναγκάστηκαν να φύγουν μετά την δεξίοστροφη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ.
Καμαρώστε τον!
T2







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις