Αυτούς «καλωσορίζει» η Ευρώπη; Γιατί θάβεται η συζήτηση για πιθανούς τρομοκράτες; (βίντεο, φωτογραφίες)



print_screen_lathro_apokefalismos1



Ένας μουσουλμάνος «πρόσφυγας» που έφθασε στη Βουδαπέστη, ως μέρος του κύματος των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη, με θρασύ τρόπο μπροστά στην κάμερα έκανε μια χειρονομία αποκεφαλισμού.
Το βίντεο δείχνει έναν Ούγγρο ρεπόρτερ της τηλεόρασης να στέκεται μπροστά από σωρούς από ρούχα και άλλα αντικείμενα που
χρησιμοποιούνται από τους μετανάστες που βρίσκονταν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης.





Η κάμερα δείχνει πλάνα γύρω από τον ρεπόρτερ και σταματά σε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος εμφανίζεται πρόθυμος να στείλει ένα μήνυμα. Στη συνέχεια περνά το χέρι του από το λαιμό του.
print_screen_lathro_apokefalismos
Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η χειρονομία αποτελεί απλώς την επιθυμία του ανθρώπου να μην τον δείξει η κάμερα. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να τραβά σκόπιμα την προσοχή κατά την έναρξη του βίντεο.
Όπως αναφέρει η Sydney Morning Herald, πολλοί από τους μετανάστες που φτάνουν υπό την αιτιολόγηση ότι τρέπονται σε φυγή από την εμπόλεμη Συρία, δεν είναι καθόλου Σύριοι και έχουν ψεύτικες ταυτότητες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την κρίση και να αποκτήσουν πρόσβαση στο «χρυσοφόρο» τρένο της κοινωνικής πρόνοιας και των παροχών που προσφέρονται από χώρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία.
hartis_metanasteftiko_apokalipsi
Ανάμεσα στην πληθώρα της θετικής δημοσιότητας που έχουν λάβει οι μετανάστες που φτάνουν εκεί, συμπεριλαμβανομένων πλάνων αριστερών Γερμανών να τους χειροκροτούν κατά την άφιξή τους στο Μόναχο, η συζήτηση των ενδεχόμενων αρνητικών επιπτώσεων που ενδεχομένως τα εκατομμύρια των μη-αφομοιωμένων μεταναστών θα μπορούσαν να έχουν σχετικά με την Ευρώπη, έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.
lathro_munchen_lezanta
Οι εικόνες από τη Βουδαπέστη μετά την αναχώρηση των «προσφύγων» είναι ενδεικτικές για το ποιόν αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι με το πρόσχημα της «κρίσης» ξεχύνονται στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά ανάγκη φαίνονται και οι περισσότεροι από αυτούς που «υποδεχόμαστε», μάλλον άλλες «ανάγκες» έχουν…
lathro_budapest_vromia
lathro_budapest_vromia1
lathro_budapest_vromia2
lathro_budapest_vromia3
lathro_budapest_vromia4
lathro_budapest_vromia5
lathro_budapest_vromia6




ΠΗΓΗ

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις