Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρόνου Κύπριου από μπράβο στη Μύκονο



Παραδόθηκε ο μπράβος που ξυλοκόπησε άγρια τον 31χρονο Κύπριο.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος. Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το Super Paradise της Μυκόνου.Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Κυριακής. Ολα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου με τη
σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας, θαμώνα.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star  ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε:

 «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».

Από το Star είναι και το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του νεαρού Κύπριου:





Παραδόθηκε ο μπράβος που ξυλοκόπησε άγρια τον 31χρονο Κύπριο
Το πρωί της Τρίτης ο άνθρωπος της ασφάλειας του μπιτς μπαρ που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στις αρχές.

Αυτή στιγμή ο 25χρονος σεκιουριτάς καταθέτει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν έξω από το γνωστο κλαμπ της Μυκόνου και μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεσή του αναμένεται να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Με καθυστέρηση έφτασε το ασθενοφόρο;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο που κλήθηκε για να μεταφέρει τον 31χρονο στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου καθυστέρησε 45 ολόκληρα λεπτά κι αυτό γιατί βρισκόταν σε άλλο περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ κάλεσαν την αστυνομία και ο άτυχος Κύπριος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο κέντρο Υγείας σε όρθια στάση γεγονός που ενδεχομένως να επηρέασε την πορεία της υγείας του.

Στις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του συζύγου της από μπράβο στη Μύκονο αναφέρθηκε με σημερινές της δηλώσεις η Αφροδίτη Κλεάνθους.
«Σοκαρισμένη και με τρεμάμενη φωνή καθώς το μυαλό της βρίσκεται στον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριασίου σε κωματώδη κατάσταση από τις σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί λέει ότι «ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι».

«Ήμασταν μεγάλη παρέα. Μου ειπε παω τουαλέτα. Προφανώς γυρνώντας  δέχτηκε την επίθεση. Δεν προλαβα δω κατι. Το μονο που ξέρω ειναι απο τον κοσμο και τους πελάτες, ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι σε κανεναν. Δεν ξέρω καν πως ξεκινησε η παρεξήγηση» λέει στο protothema.gr η κυρία Κλεάνθους.

Οι φωτογραφίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου είναι σοκαριστικές. Στις πολύ σκληρές φωτογραφίες ο άτυχος Κύπριος εμφανίζεται αναίσθητος στο έδαφος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του που είχε ως αποτέλεσμα να υποστει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσκομείο.

«Ο Βαγγέλης τους ειπε να χαλάρωσουν, ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει "μήν με χτυπάτε". Ήμασταν όλοι μαζί. Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκίνησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω» συνεχίζει προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη για την μεγάλη περιπέτεια που περνάει ο σύζυγός της.

«Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα. Δεν τον άφηναν να μπει μεσα να πάρει τη γυναίκα του και ένας φίλος μπήκε μεσα να με πάρει. Μέχρι να γυρίσει ο φίλος, ο Βαγγέλης ηταν στο πάτωμα αιμόφυρτος. Έλειψε για δυο λεπτα και τον σακάτεψαν» συμπληρώνει.



ΠΗΓΗ





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις