Δολοφονική επίθεση τζιχαντιστή σε εργοστάσιο αερίου στη Γαλλία - Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα (Εικόνες)


 
 
Ήθελε να ανατινάξει το εργοστάσιο και να σκοτώσει όσους εργάτες ήταν μέσα..Ο δράστης είχε μαζί του τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους...Η επίθεση έγινε σε εργοστάσιο αερίου στην πόλη Saint-Quentin-Fallavier.
Εκρήξεις μέσα στη μονάδα και απροσδιόριστος αριθμός τραυματιών - Απέξω βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα - Πληροφορίες για σύλληψη 30χρονου υπόπτου που δήλωσε ισλαμιστής
Ο τρόμος ξυπνάει ξανά στη Γαλλία με τη νέα τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ, δράστης είναι ένας τζιχαντιστής, ο οποίος είχε μαζί του τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να είχε και συνεργούς.

Η επίθεση έγινε σε εργοστάσιο αερίου στην πόλη Saint-Quentin-Fallavier.

Δίπλα στο σημείο έχει βρεθεί ένας άντρας με κομμάνο κεφάλι. Μάλιστα, το κεφάλι που βρέθηκε κείτονταν αρκετά μέτρα μακριά από το διαμελισμένο σώμα.
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ένα αυτοκίνητο στο οποίο υπήρχαν φιάλες αερίου μπήκε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου γύρω στις 10.00 το πρωί (τοπική ώρα). Οι πληροφορίες θέλουν τον δράστη να πυροδότησε στη συνέχεια εκρηκτικούς μηχανισμούς και να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.
Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, συνελήφθη, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως είναι μέλος του Ισλαμικού κράτους. Μάλιστα ο συλληφθείς είναι «γνωστός» στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.Από την πλευρά του ο δήμαρχος της περιοχής Saint Quentin Fallavier δήλωσε πως έγινε έκρηξη στο εργοστάσιο "Air Products".


Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας κατευθύνεται στο σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκονται άντρες της Αντιτρομοκρατικής, της υπηρεσίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή, υπό το φόβο νέων εκρήξεων, ενώ οι υπάλληλοι του εργοστασίου που βρίσκονται απέξω είναι σε κατάσταση σοκ.

Χάρτης με την περιοχή όπου έγινε η επίθεση

 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις