ΕΓΓΟΝΟΣ των ΝΑΖΙ μας ΚΟΥΝΑΕΙ το ΧΕΡΙ από ΕΥΡΩΠΗ



Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή κάνουν ότι δεν το έχουν καταλάβει... έρχεται η ώρα που κάποια στιγμή, όλα βγαίνουν στο φως και κάποιοι ξεμπροστιάζονται, ξεβρακώνονται. Μάθετε, λοιπόν, ποιός είναι και από που κρατάει η σκούφια του
προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΕ και πρωθυπουργός της Πολωνίας, Donald Tusk είναι εγγονός του Józef Tusk (23/3/1907-12/6/1987). Ο παππούς του, λοιπόν, σύμφωνα με το wikipedia κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε ως αναγκαστικός εργάτης στη Γερμανία (τον κακόμοιρο!) και φυλακίστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης (τον καημενούλη!)... (Και στη συνέχεια τον ανάγκασαν να φορέσει τη στολή των Ναζί οπότε και) διετέλεσε για λίγο στην Βέρμαχτ (όπου τον εξανάγκασαν να ορκιστεί πίστη στον Αδόλφο Χίτλερ -εκείνος, όμως, δεν ήθελε, αντιστεκόταν, φαίνεται και από τη δυστυχισμένη έκφραση στην φωτογραφία), το γεγονός, όμως, αυτό κρίθηκε ως αμφιλεγόμενο (αίσχος!) κατά τη διάρκεια των πολωνικών προεδρικών εκλογών, το 2005 (μια ζωή να βασανίζεται).



Ο παππους του, αν ζούσε, θα πρέπει να ήταν πολύ περήφανος που ο εγγονός του έγινε πρόεδρος της ΕΕ...
Δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση αυτή η σύμπτωση, διότι δεν είναι σύμπτωση. Η ΕΕ ιδρύθηκε από Ναζί. Είναι ένα αποτέλεσμα σκέψεων, στόχων και διαδικασιών που έγιναν και, απ' ότι διαπιστώνουμε, εξακολουθούν να πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα, από Ναζί.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις