11 καλά κρυμμένα μηνύματα από διάσημες ταινίες που δεν παρατηρήσαμε ποτέ! (Εικόνες)

 
 
Κινηματογράφος ένα κομμάτι ενδιαφέρον και πολύ μυστηριώδες. Συχνά οι σκηνοθέτες στις ταινίες τους κρύβουν ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό που κανείς από εμάς δεν είχε παρατηρήσει , κρυφά μηνύματα σε πίνακες, βιβλία ή φαινόμενα. Σε αυτό το άρθρο η ομάδα του apisteuta.com θα σας δείξει μερικά μηνύματα από ταινίες που πιθανόν όλοι μας έχουμε δει.

Δείτε τις εικόνες :

Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού



Στους τοίχους ενός αρχαίου ναού μπορεί κανείς να δει τη μορφή του ρομπότ χαρακτήρα από το "Star Wars» R2-D2 και C-3PO.

The Simpsons



Κάθε χαρακτήρας του "The Simpsons" έχει 4 δάχτυλα, και μόνο ο Θεός και ο Ιησούς 5.

Fight Club



Στις περισσότερες από τις σκηνές του "Fight Club" μπορείτε να δείτε το φλιτζάνι του καφέ από τα Starbucks.

Το κουρδιστό πορτοκάλι



Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ο αριθμός "2001" στο δισκάδικο είνσι σημείο αναφοράς για την δική του ταινία "2001:. A Space Odyssey"

Aladdin



Αν παρακολουθήσετε προσεκτικά την ταινία κινουμένων σχεδίων μπορούμε να δούμε ότι η τίγρη που ονομάζεται Jasmine Ράτζα, εμφανίζεται με τα αυτιά του Μίκυ Μάους.

Breaking Bad



Στην αρχή της σειράς, Walt παίρνει το παντελόνι του όταν αυτός και ο Jesse συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην έρημο. Μέχρι το τέλος της σειράς που επέστρεψε στην έρημο το παντελόνι του βρισκόταν ακόμα εκεί. Μπορείτε να το δείτε στην κάτω αριστερή γωνία.

Fast And Furious 5



Το πλήρες όνομα του Χαν είναι το Han Solo, καθώς και το όνομα ενός από τους κύριους χαρακτήρες του "Star Wars".

Star Trek



Το ρομπότ R2-D2 εμφανίζεται στην ταινία "Star Trek".

Tron (1982)



Η ταινία "Tron" γυρίστηκε στα στούντιο της Disney. Έτσι, ίσως σε αυτό το σκηνικό στο παρασκήνιο μπορεί να δει κανείς τον Μίκυ Μάους.

The Matrix Reloaded



Πολλές από τις πινακίδες στο "Matrix" αναφέρονται σε έναν στίχο από την Αγία Γραφή. Περιλαμβανομένης της ένδειξης για την Αγία Τριάδα και την ένδειξη στις πινακίδες- DA203, μας φέρνει στο στίχο του Δανιήλ 2:03: «Είχα ένα όνειρο που με προβληματίζει και θέλω να ξέρω τι σημαίνει." ​

Futurama



Στην τηλεοπτική σειρά "Futurama" σε μια σκηνή, μπορείτε να δείτε το κεφάλι του Eric Cartman - από το ". South Park" έναν άλλον δημοφιλή ήρωα της σειράς κινουμένων σχεδίων.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις