Τρεις υπουργοί δεν έχουν ορκιστεί ακόμα!!!




Είναι πράγματι πρωτοφανές! Ένα και πλέον μήνα μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης τρεις αναπληρωτές υπουργοί όχι απλώς δεν έχουν αναλάβει αρμοδιότητες, αλλά και δεν έχουν ορκιστεί ακόμα!
Πρόκειται για τους αναπληρωτές υπουργούς Τασία Χριστοδουλοπούλου, Χρήστο Σπίρτζη και Κώστα Φωτάκη, οι οποίοι όμως παρότι δεν έχουν
ορκιστεί, ασκούν κανονικά τα «καθήκοντά τους», πέραν φυσικά των υπογραφών που δεν μπορούν να θέσουν!
Yπάρχουν ακόμα αναπληρωτές υπουργοί χωρίς αρμοδιότητες, όπως φυσικά και πολλοί Γενικοί Γραμματείς από εκείνους που έχουν τοποθετηθεί.
Γενικότερα η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμφανίζει ένα μήνα μετά την ορκωμοσία της αρρυθμίες και έλλειψη συντονισμού, παρότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται γνώστης του προβλήματος ζητώντας δημοσίως από τους υπουργούς του «λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά».
Την μη ορκωμοσία των τριών αναπληρωτών υπουργών καυτηρίασε χτες με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακόμα και το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο ορίστηκαν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Σαράντα ημέρες μετά απλώς δεν έχουν διοριστεί και ορκιστεί, ούτε πολιτικά ούτε θρησκευτικά. Πρωτοφανές! Σίγουρα φταίει η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση!» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις