ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρέθηκε «κοριός» στο γραφείο του Τσίπρα στο Μαξίμου

Print this article
tsipras-maks


Σοβαρό ζήτημα για την ασφάλεια των επικοινωνιών της ελληνικής κυβέρνησης και μάλιστα του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακύπτει καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RP εντοπίστηκε σύστημα παρακολούθησης μέσα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, λίγες ημέρες μετά την εγκατάσταση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε εντύπωση στον ίδιο και συνεργάτες του,  η απόληξη
ενός καλωδίου που φαινόταν στον κενό χώρο ανάμεσα στα ράφια βιβλιοθήκης που υπάρχει μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον οποίο συνήθως βρισκόταν κρεμασμένος  κάποιος πίνακας ζωγραφικής. Για την εξακρίβωση της φύσης του καλωδίου κλήθηκε ειδικό κλιμάκιο τεχνικών,  το οποίο έκανε έρευνα για την αιτία που βρισκόταν εκεί το συγκεκριμένο καλώδιο  και  διαπίστωσε πως ήταν συνδεδεμένο με συσκευή παρακολούθησης και ασύρματης μεταφοράς δεδομένων!
Το σύστημα παρακολούθησης ξηλώθηκε πριν από μερικές ημέρες αλλά τα ερωτήματα είναι πελώρια. Πότε και ποιοι «παγίδευσαν» το πρωθυπουργικό γραφείο; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του RP η τεχνολογία του συστήματος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το σύστημα παρακολούθησης να είχε τοποθετηθεί εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ενδεχομένως να σχετίζεται με το γνωστό ζήτημα των παρακολουθήσεων επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν το σύστημα ήταν όλα αυτά τα χρόνια ενεργό παρακολουθώντας και καταγράφοντας όλα όσα διαδραματίζονταν στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου όλα αυτά τα χρόνια.
Για το όλο θέμα έχουν επιληφθεί υπηρεσίες της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις