Ο Ομπάμα μετέφερε λαθραία τέσσερις μίνι πυρηνικές βόμβες στην Ουκρανία




Ο Ομπαμιας σχεδιάζει τον ΓΠΠ με την Ρωσία για να σώσει την αμερικανική οικονομία. Τον Νοέμβριο του 2014 οι αμερικανοί μετέφεραν τέσσερις μίνι πυρηνικές βόμβες στην Ουκρανία.
Αυτο μας αναφέρει ο πολεμικός αναλυτής Αλεξαντερ Ζηλιν που βασίζεται με την σειρά του σε γερμανικές πληροφορίες.
Αν αυτα που δηλώνει αληθεύουν τοτε η μεγάλη ερώτηση ειναι, ποτε θα τις χρησιμοποιήσουν για να ρίξουν και πάλι το
φταίξιμο στους Ρώσους; Οπως πρόσφατα έκαναν με την δολοφονία του αντιπάλου του Πούτιν...
Μια απο τις βαλίτσες με την βόμβα εχει πεσει στα χέρια των Ρωσοφωνων ανταρτών στο Debaltseve. Συμφωνα με τον συντάκτη του γερμανικού περιοδικού Magazin Schweiz, "προφανώς οι Αμερικανοί δεν εχουν να χάσουν τίποτε εφόσον η Γερμανία και η Γαλλία εχουν αρχίσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες"!
Οι πυρηνικές βόμβες προορίζονται για μια η περισσότερες επιθέσεις απάτης "false flag" όπου η Ρωσία θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη. Στη συνέχεια θα ειναι μια εξαιρετική ευκαιρία για άμεση στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία η οποία θα ειναι η αρχή του ΓΠΠ!
Είχαμε ξαναγράψει οτι ο πρόεδρος της Αμερικής Ομπαμας μαζι με τις τράπεζες της Γουόλ Στρίτ παει να θυσιάσει την Ευρώπη. Εαν η Ρωσία και η Ευρώπη μπλεχτούν στον πονηρό πόλεμο που τους επιφυλάσσουν, τοτε ο δρόμος θα ειναι ανοικτός για τα επόμενα θύματα και την ολοκλήρωση της Σιων.

ΚΟΡΑΞ


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις