Συνελήφθη η Αγγελική, η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού [εικόνες]

Συνελήφθη η Αγγελική, η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού [εικόνες]



Συνελήφθη τη Δευτέρα η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία ήταν η Νο 1 καταζητούμενη στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή  Περιστέρια της Σαλαμίνας. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία μέσα από την
καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι που διέμενε η καταζητούμενη. Ηδη έχει μεταφερθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αθήνα και αργότερα σήμερα, μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.
Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη μέσα σε τρεις ημέρες για την ίδια υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε το Σάββατο δύο άνδρες, τον 36χρονο «Ιάσονα» και τον 32χρονο «ταχυδρόμο» της οργάνωσης. Επίσης, την Κυριακή συνελήφθη και μια 36χρονη γυναίκα.
Από τότε, η Αστυνομία δήλωνε πως βρισκόταν στα ίχνη της 22χρονης που καταζητείτο τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μία εβδομάδα την παρακολουθούσε διακριτικά. Τις τελευταίες ημέρες, το βάρος των αστυνομικών ερευνών για τη σύλληψη της 22χρονης είχε επικεντρωθεί στα νότια προάστια της Αττικής, με ιδιαίτερη έμφαση σε Πειραιά, Δραπετσώνα και Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη φοιτήτρια χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Εύη Στατίδη και είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, προκειμένου να μην εντοπιστεί.
Η φοιτήτρια από το Αίγιο φέρεται να ήταν συνδετικός κρίκος του Ξηρού με τα έγκλειστα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα, άλλες πληροφορίεςαναφέρουν ότι κατά τους δύο μήνες που καταζητείτο, η Αγγελική Σπυροπούλου διέμενε σε σπίτια συγγενών των αδελφών Τσάκαλου, που είναι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό για συμμετοχή τους στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Και αυτό το σπίτι στα Περιστέρια Σαλαμίνας όπου συνελήφθη η 22χρονη, στην οδό Αγίου Γερασίμου, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, είναι ιδιοκτησίας συγγενούς των φυλακισμένων μελών των Πυρήνων.
H μεγαγωγή της στη ΓΑΔΑ:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις