Κατοχικές εικόνες στην Ουκρανία με πληθωρισμό 272%




Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον Ποστ ο επίσημος πληθωρισμός στην Ουκρανία ειναι 28,5% και σύμφωναμε τον καθηγητή Πανεπιστημίου Johns Hopkins κυμαίνεται στο 272%. Σε αυτήτην περιπτωση βεβαια μιλάμε για υπερπληθωρισμό που ειναι το αποτέλεσμα την πολιτικής αστάθειας και του πολέμου στην χώρα.
Λόγο του πολέμου η κυβέρνηση δεν εχει σάλιο και ετσι η μηχανή
της κυβέρνησης εχει αρχίσει την εκτύπωση όλο και περισσότερων χρωματιστών χαρτιών υγείας... Η οικονομία της συμφωνα με το Δ.Ν.Τ εχει συρρικνωθεί αντί να αυξάνεται. Η διαφθορά και το χάος επέτρεψαν την μαύρη οικονομία που εχει αυξηθεί στο 50% του ΑΕΠ.
Οπως βλέπετε στην εικόνα οι Ουκρανοί αφού λάβουν τους μισθούς τους αγοράζουν απο πανικό ολο το μαγαζί γιατι ισως τον επόμενο μήνα δεν θα πάρουν δεκάρα και δεν θα μπορέσουν αγοράσουν τρόφιμα!

Τέτοιες ουρές ειχαν να δουν πολλές δεκαετίες στην Ουκρανία. Στα σούπερ μάρκετ δεν βρίσκουν τα βασικά αγαθά όπως το λάδι και αλεύρι. Η ουκρανική οικονομία ειναι έτοιμη να διαλυθεί και οι γειτονικές χώρες οπως η Πολωνία περιμένουν ενα κύμα χιλιάδων μεταναστών.

Η κατοχικές στιγμές στην Ουκρανία είναι δεκαετίες προγραμματισμένες απο τη Νέας Τάξη....η ουρά σου δείχνει τι περιμένει τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλα τέτοιες ώρες τέτοια λογια....που να καταλάβουν οι άνθρωποι...ο κωλος της Kardashian εχει αρχίσει να κρυώνει.

ΚΟΡΑΞ


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις