ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΩΜΑΝΟΥ....!!!

 

Δε ξερω εσεις αλλα εγω κουραστικα ν ακουω πια για το αν εφαγε ο Ρωμανος .Αυτο που με θυμωνει ειναι να βλεπω καθημερινα χιλιαδες συμπολιτες μου να θελουν να φανε αλλα να μην μπορουν...γιατι πολυ απλα δεν εχουν!!!
Ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει αγωνα για αυτα που πιστευει αλλα πως γινεται να κανεις αγωνα για τ ανθρωπινα δικαιωματα οταν εσυ ο ιδιος τα καταπατας.Φυσικα τα καταπατας οταν
συμμετεχεις ο ιδιος  σε απαγωγες ανθρωπων οπως αυτη της οδοντιατρου...Φυσικα τα καταπατας οταν μπαινεις μαζι με τα συντροφια να κλεψεις μια τραπεζα και με την απειλη οπλων απειλεις τη ζωη των υπαλληλων...
"Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου"...Τάδε έφη Χάνα Συγκούλα.
Μοιρασε την αμυθητη περιουσια σου σε αυτους που εχουν πραγματικα αναγκη για να εχεις την απαιτηση να σε παρουν στα σοβαρα.
Δε γινεται να τρως αρνακι φλαμπε η γαριδες σωτε και μολις πιεις το perrie σου και χωνεψεις να πας στα εξαρχεια και να πετας μολοτωφ στους αστυνομικους και να λες οτι πολεμας το συστημα!!!
Αραγε ειναι αληθεια οτι ο πατερας του οταν πηγε στις φυλακες φωναζε στους υπαλληλους στην εισοδο "ειμαι ο πατερας του Ρωμανου δεν μιλαω με υπαλληλους φωναξτε μου αμεσως να ερθει μπροστα μου ο Αρχιφυλακας" ασκωντας παρανομη εξουσια που του εδινε η δημοσιοτητα κατι το οποιο ειναι εναντια στις αρχες που πολεμα ο γιος του?
Ειναι αληθεια οτι γιατρος των απεργων πεινας ειναι η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου (συμμετείχε στη ληστεία στο Βελβεντό με τους απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και Νίκο Ρωμανό)
Πως γινεται να κανεις πραγματικη απεργια πεινας 23 μερες και να κοβεις βολτες στο δωματιο των φυλακων και να χαιρετας χαμογελωντας το πληθος απο κατω που σου συμπαραστεκεται?
 
Γιατί άραγε ο υπουργός Βορίδης δεν στέλνει ομάδα γιατρών να εξετάσει τον απεργό πείνας και να ανακοινώσει στον κόσμο την πραγματική κατάσταση της υγείας του;
Πως γινεται να εισαι ετοιμος να θυσιασεις τη ζωη σου για να σπουδασεις να διοικεις επιχειρησεις (περασε διοικηση επιχειρησεων στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ μεσω πανελλαδικων εξετασεων) που ειναι η κορονιδα σε μια καπιταλιστικη κοινωνια οταν εσυ μισεις αυτου του ειδους την κοινωνια?
Το οτι εχεις περασει σε μια σχολη των Αθηνων και στελνεις ενα ανορθογραφο σημειωμα θα το αφησω ασχολιαστο
Το οτι γελοιοποιεις τον συγκεκριμενο πρωθυπουργο που παρακαλαει να συνομιλησει με τους γονεις σου κι εσυ το αρνησε καθως επισης ξεφτυλλιζεις τον συγκεκριμενο  υπουργο Δικαιοσυνης που κλαψουριζει γιατι μολις βλεπουν το νουμερο του οι γονεις σου δεν σηκωνουν το τηλεφωνο ομολογω οτι μου δημιουργει γι αυτους τους δυο λογους ενα αισθημα συμπαθειας .
Ευχομαι ειλικρινα ο Θεος να χαρισει υγεια και φωτιση σε αυτο το νεο παιδι ωστε καποια στιγμη να γινει επαναστατης ΜΕ αιτια και να διεκδικησει το δικιο των φτωχων και των πραγματικα αδικημενων  και οχι αυτων που δεν εχουν καμια ενοχη να θυσιασουν τη ζωη του ωστε να συνεχισουν να παραμενουν "φουσκωτες" οι τσεπες τους...!!!
 
SINOMOSIOLOGOS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις