“ΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙ”

kasidiaris-vouli2 

Της κολάσεως κυριολεκτικά: Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την φερόμενη ως παράνομη καταγραφή της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα παρέθεσε ηλεκτρονικές
διευθύνσεις στις οποίες ανέφερε ότι ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης”: “Πες στον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γ@μήσει”.




ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ Χ.Α σε έκτακτη ανάρτηση
Αναδημοσιεύουμε:
Το site της Χ.Α ανέβασε τα link από το επίμαχο υλικό επιμένοντας ότι πρόκειται για τη φωνή του πρωθυπουργού που αναθέτει “συμβόλαιο” σε παράγοντα της κυβέρνησης. Γράφει:
“Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει”.
Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:




http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-fwtia-me-entolh-samara-oi-profulakiseis#ixzz3LUbXNSwI


Στο youtube υπάρχει η εξής αναφορά στο βίντεο το οποίο έχει ανέβει:
“Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκ 2014
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ)
Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. (R1)
O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!» (R2)”
Αυτά προς το παρόν ενώ αναμένεται συνέχεια στο ρεπορταζ το οποίο τρέχει…


ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις