Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε πώς οι Ουκρανοί δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών τους!


Ναζιστικός οχετός: Δείτε πώς οι Ουκρανοί δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών τους!


Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση μιας ομάδας μαθητών στη νοτιοανατολική Ουκρανία, καθώς σε ένα «φιλανθρωπικό» παζάρι για την ενίσχυση των ουκρανικών στρατευμάτων πουλούσαν κέικ και άλλα γλυκίσματα, τα οποία είχαν ονομάσει «αίμα παιδιών από τη Ρωσία» και «τανκς στη Μόσχα».
Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα Inshe.tv, τα γλυκίσματα που παρασκευάστηκαν από τους μαθητές με τη βοήθεια των
γονιών τους, σκόπιμα έφεραν αυτές τις ονομασίες, ώστε να προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών και να τους υπενθυμίσουν τα όσα συμβαίνουν στην ανατολική Ουκρανία.
Οι επισκέπτες μπορούσαν να διαλέξουν μεταξύ του «εγκεφάλου του Ζιρινόφσκι», των «τανκς στη Μόσχα», των «κίτρινων και μπλε αστεριών στο Κρεμλίνο», ενώ το ποτό που είχαν παρασκευάσει οι μαθητές ονομαζόταν «αίμα παιδιών από τη Ρωσία».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δάσκαλοι βοήθησαν τα παιδιά να βρουν τα «διασκεδαστικά» αυτά ονόματα για τα γλυκά.
Παρόμοια παζάρια, με σύνθημα «Δώστε ζεστασιά σε ένα στρατιώτη» πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σχολεία της περιοχής, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ισοθερμικών ρούχων για τους Ουκρανούς στρατιώτες.
Τα πλάνα από την εκδήλωση προβλήθηκαν και σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την κατακραυγή πολλών Ρώσων σχολιαστών και δημοσιογράφων.
«Στο Ντόνμπας σκοτώνουν τα παιδιά και στην υπόλοιπη χώρα τις ψυχές των παιδιών», ανέφερε ένας Ρώσος σχολιαστής.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις