ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ....ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΑRILYN MONROE...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ντοκουμέντα «φωτιά» αποκαλύπτουν πως οι δύο γυναίκες ζούσαν σαν ζευγάρι...
H μεγάλη ντίβα του παγκόσμιου κινηματογράφου Marilyn Monroe διατηρούσε ερωτική σχέση με την Γερμανίδα καθηγήτρια της υποκριτικής Natasha Lytess και μάλιστα τα δύο από τα επτά χρόνια που εργάζονταν μαζί, ζούσαν ως ζευγάρι.

Όπως αποκαλύπτουν νέα προσωπικά της έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η Marilyn Monroe είχε μακροχρόνια σχέση με την προσωπική της δασκάλα υποκριτικής. Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι είχε περιστασιακές σχέσεις με άλλες μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Joan Crawford, η Marlene Dietrich και η Barbara Stanwyck.

Η Natasha Lytess έκανε μαθήματα υποκριτικής στην ξανθιά σεξοβόμβα από το 1948 από το 1955. Τώρα, βγαίνει στο σφυρί ένα τζιν παντελόνι της Marilyn το οποίο είχε χαρίσει στην δασκάλα της και το συνοδεύει με μια επιστολή που αποδεικνύει την αυθεντικότητά του. Στην επιστολή η Lytess δεν παραδέχεται τη σχέση τους, ωστόσο το 1962, την χρονιά που πέθανε η Marilyn, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε την σχέση τους. Και η ίδια, όμως, η Monroe, είχε πει στον επιστήθιο φίλο της Ted Jordan, ότι κοιμόταν με την Lytess.
«Γιατί όχι;», φέρεται να είχε πει. «Το σεξ είναι κάτι το οποίο κάνεις με ανθρώπους που σου αρέσουν.». Όταν γνωρίστηκαν το 1946 η Marilyn ήταν 20 ετών και σύμφωνα με την Lytess, δεν ήταν καθόλου όμορφη. Στην συνέντευξη του 1962 θυμόταν: «Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν ήξερε πως ν' ανοίξει το στόμα της και φοβόταν τα πάντα». Είπε επίσης ότι η Marilyn κυκλοφορούσε συνεχώς γυμνή στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί.

«Γυμνή. Ήταν συνέχεια γυμνή στο σπίτι. 6 ή 7 ή 8 ώρες. Ήταν συνέχεια γυμνή! Δεν υπερβάλλω!» Έκανε όμως και μια άλλη αποκάλυψη, ότι η Marilyn είχε πολλές ανασφάλειες:

«Δεν πίστευε καθόλου στον εαυτό της. Πίστευε ότι δεν έχει τίποτε άλλο από την εμφάνισή της. Το σύμβολο του σεξ όμως, σιχαινόταν το σεξ! Ναι. Η Μέριλιν σιχαινόταν το σεξ. Το φοβόταν. Όταν κάποιος της έλεγε, "είσαι σέξι", δεν της άρεσε».

Η Natasha Lytess, που πέθανε από καρκίνο το 1964, ήταν τόσο κοντά στην Marilyn Monroe που πολλές φορές η δεύτερη της ζητούσε να της κρατάει το χέρι ακόμα και όταν γύριζαν μια σκηνή.
Μάλιστα, είχε αποκαλύψει επίσης ότι την είχε σώσει από απόπειρα αυτοκτονίας όταν είχε πάρει ένα μπουκάλι υπνωτικά.

«Βρήκα την Marilyn στο κρεβάτι της. Τα μαλλιά της ήταν αχτένιστα. Δεν ήταν σκεπασμένη και το πρόσωπό της ήταν κατάχλωμο. Είχε ένα βλέμμα κενό. Τι έκανες;, της είπα. Εκείνη απάντησε: «Τίποτα». Τότε την άρχισα στα χαστούκια και της άνοιξα το στόμα και μέσα ήταν μια πράσινη μάζα. Έβγαλα όσο μπορούσα με τα χέρια μου. Είχε πάρει 16 υπνωτικά χάπια.


Στο τελευταίο της βιβλίο για την Marilyn η συγγραφέας Lois Banner γράφει:

«Η Natasha και η Marilyn ζούσαν μαζί σαν αντρόγυνο. Η Marilyn απλά ήθελε να την προσέχουν και να την περιποιούνται. Σαν ένα μικρό παιδί επιζητούσε την στοργή και την ασφάλεια».
Λίγα χρόνια αργότερα, η ίδια η Marilyn είχε πει για τη σχέση της με την Natasha Lytess: «Με απελευθέρωνε. Μου έδινε ισορροπία και με έκανε να καταλάβω την ζωή. Της οφείλω τα πάντα».
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις