Εκτάκτος σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας!


Οι μονάδες Στρατηγικών πυραύλων στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ ταχθηκαν εκτάκτως σε ύψιστο συναγερμό και θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις σε συνθήκες πυρηνικού πολέμου σύμφωνα με την Διεύθυνση Στρατηγικών Πυραύλων.
Οι ασκήσεις ξεκίνησαν κοντά στο Νοβοσιμπίρσκ.
Την ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας υπεύθυνος τις πυραυλικές δυνάμεις, συνταγματάρχης Ιγκόρ Yegorov, και αποτελεί την....
απάντηση στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ που διεξάγονται σε στεριά και θάλασσα στο έδαφος και στα χωρικά ύδατα της Δυτικής (ουσιαστικά) Ουκρανίας, αλλά και στην εχθρική στάση της ΕΕ που ψήφισε νέες κυρώσεις.
Συγκεκριμένα κινητοποιήθηκαν κινητά συστήματα πυραύλων "Topol", και "Yars." Όπως εξήγησε Egorov, κατά την εκτέλεση των ασκήσεων τα συντάγματα πυραύλων θα πραγματοποιήσουν πλήθος σεναρίων σε με άγνωστες καταστάσεις για να ελεγχθεί η ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα του προσωπικού και των όπλων. Ταυτόχρονα τις δυνάμεις αυτές θα επιθεωρήσει ο διοικητής της περιοχής του Ομσκ Αντιστράτηγος Alexander Ponomarenko. Οι ασκήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
«Ο έλεγχος θα επικεντρωθεί στην κατάσταση ετοιμότητας μάχης, στην λειτουργία των υπερσύγχρονων συστημάτων,στην καταπολέμηση περιπτώσεων τρομοκρατίας, στο ηθικό και στην ψυχολογική κατάσταση του προσωπικού», δήλωσε ο Egorov.
Για την προσομοίωση του εχθρού θα χρησιμοποιηθούν μαχητικά αεροσκάφη MiG-31, και Su-24 MR. Υπάρχουν κάποιοι κύκλοι στις ΗΠΑ που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν έναν Γ' ΠΠ αποφέυγοντας την δική τους εξαέρωση, χτυπώντας τα σιλό και τις βάσεις των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων. Εκτός του ότι ο σχεδιασμός έιναι υπέρμετρα φιλόδοξος, δείχνει ότι στις ΗΠΑ προκειμένου να κρατήσουν την παγκόσμια κυριαρχία, κάποιοι είναι αποφασισμένοι, να σύρουν τον πλανήτη σε πυρηνικό όλεθρο προχωρώντας σε πρώτο πλήγμα.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις