Ρώσος πρέσβης στην Αμερικανίδα: Γιατί δεν πάνε οι P@ssy Riot στο τείχος των δακρύων και στην Μέκκα;



Πληρωμένη ήταν η απάντηση του Ρώσου Πρέσβη στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν, στα σχόλια της Αμερικανίδας ομολόγου του, σχετικά με τις Pussy Riot, και τον "αγώνα" τους για τα...ανθρώπινα δικαιώματα που ξεκίνησε με μια βλάσφημη "παράσταση" σε ναό της Μόσχας.

«Θα περίμενα από την αμερικανίδα πρέσβη να τις προσκαλέσει για παράσταση στον Εθνικό Καθεδρικό στην Ουάσινγκτον, αυτό περιμένω. Ίσως διοργανώσουν και μία παγκόσμια περιοδεία, στον καθεδρικό του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, μετά ίσως στη Μέκκα στη Σαουδική Αραβία και τέλος ένα γκαλά στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ»

«Η αμερικανίδα πρέσβης θα με απογοητεύσει εάν κάνει κάτι λιγότερο» κατέληξε.

Η Πάουερς απάντησε μέσω twitter: «Πρέσβη Τσούρκιν, θα ήταν τιμή μου να κάνω περιοδεία με τις Pussy Riot, μία ομάδα κοριτσιών που λένε τη γνώμη τους και υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα έρθετε μαζί μας;».

Για την... ταμπακιέρα τίποτε δηλαδή!
Πάντως μια περιοδεία του συγκεκριμένου συγκροτήματος - που αυτό τον καιρό εξαργυρώνει τον αγώνα του με συναυλίες στις ΗΠΑ- σε όλες τις παραπάνω τοποθεσίες θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην "κακιά" Ρωσία τιμωρήθηκαν με 1-2 χρόνια φυλάκιση. Τι λέτε να γινόταν στην Σαουδική Αραβία ή στο Ισραήλ; 


Δείτε και το βίντεο...με την δράση τους!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις