ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ: ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ!




Πηγή: FOSPHOTOS

Ο Κοντομηνάς είναι ελεύθερος. Κατηγορούμενος ο καναλάρχης για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όμως είναι ελεύθερος, όπως το ίδιο ελεύθερος κυκλοφορεί στην Αγγλία ο Γριβέας

Γιατί να μη καθάριζε και ο βασικός κατηγορούμενος, το πρώην διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή αφεντικό του Τ.Τ., ο Άγγελος Φιλιππίδης

 Παρά το κατηγορητήριο, δηλαδή, να συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, με την οικογένειά του, χωρίς να προφυλακιστεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Πραγματικά, όλα ήταν υπό έλεγχο για τον Άγγελο Φιλιππίδη, όμως το πράμα στράβωσε

 Τι έγινε και άλλαξε το σκηνικό κι
εκεί που αφέθηκε ελεύθερος στην Τουρκία, χωρίς περιοριστικούς όρους, και με δικαστική απόφαση να μην εκδοθεί στην Ελλάδα, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε με τα βραχιόλια στη ΓΑΔΑ;

Όλο το σχέδιο για να γλυτώσει τον πελάτη της το επεξεργάστηκε η Τουρκάλα δικηγόρος που για βουτήγματα στο πρωινό της τσάι θέλει Κούγια, Δημητρακόπουλο και Κεχαγιόγλου μαζύ. Η κυρία δεν παίζεται, είναι διαβολική και αδίστακτη. Και, βέβαια, πανάκριβη στο εργολαβικό της σέρβις που συμφωνεί, ακόμα και με τον πιο σκληροτράχηλο κακοποιό.
Το λάθος στο plan B της Τουρκάλας δικηγόρου για τον Φιλιππίδη ήταν ότι έβαλε στο παιχνίδι πολιτική πινελιά. Ότι τον Φιλιππίδη τον κυνηγάνε για να πειράξουν στην Ελλάδα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που είναι προσωπικός φίλος του κατηγορούμενου. Ασφαλώς με τη συναίνεση του πελάτη της.

Ο Καραμανλής τα 'χασε. Τι γίνεται εδώ; Ο Σαμαράς, δηλαδή, έστησε μηχανή, να μπουζουριάσει τον Φιλιππίδη, να ξεθάψει την υπόθεση Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για να τραυματίσει πολιτικά και ηθικά τον προηγούμενο πρόεδρο της ΝΔ.

“Προχωρείστε!...” είπε στον Σαμαρά ο Καραμανλής, ο οποίος έτσι ή, αλλοιώς είναι εκτεθειμένος που μια δική του επιλογή, ο Φιλιππίδης, αντιμετωπίζει τόσο βαρειά και φαρδειά κατηγορία που ζημίωσε το δημόσιο.
Να προσθέσω ότι και για την αταξία του Λιάπη, του πρώτου ξαδέλφου του, στον Καραμανλή είχει τηλεφωνήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Και για τον Μισέλ Λιάπη ο Καραμανλής είπε “Προχωρείστε, δεν μ' ενδιαφέρει...”.




Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις