Πίστευαν ότι η μητέρα τους ήταν δαιμονισμένη..την κατακρεούργησαν και μετά την έφαγαν!!!

Πίστεψαν πως η ίδια η μητέρα τους ήταν δαιμονισμένη. Την κατακρεούργησαν και μετά έφαγαν ωμά τα όργανά της. Το έγκλημα τριών γιων συγκλονίζει τις Φιλιππίνες.

Η άγρια δολοφονία της άτυχης 56χρονης Μουσάλα Αμιλ αποκαλύφθηκε όταν μέρη του ακρωτηριασμένου σώματός της βρέθηκαν στην περιοχή Αμπατουάν των Φιλιππινών. Δράστες της άγριας δολοφονίας μετά κανιβαλισμού οι τρεις γιοί της, ο 35χρονος Ντάντε, ο 21χρονος Παρόι και ο 18χρονος Ιμπραίμ.Οι γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία πως άκουγαν περίεργες φωνές να προέρχονται από το σπίτι της οικογένειας. Η αστυνομία βρήκε το σώμα της ακρωτηριασμένο και όπως έγινε γνωστό, πολλά μέρη του δεν έχουν ακόμη βρεθεί!

Οι τρεις γιοι του θύματος έφαγαν ωμά τα όργανα της μητέρας τους, αναφέρουν οι ερευνητές. Εκείνοι, αρνούνται πως σκότωσαν τη μητέρα τους. Όταν συνελήφθησαν, υποστήριξαν πως προσπαθούσαν να βγάλουν από μέσα της την αρρώστια που πίστευαν πως της είχε προκαλέσει ένα κακό πνεύμα.

Η αστυνομία πιστεύει πως η άγρια δολοφονία συνέβη την περασμένη Τετάρτη. Εξετάζονται πληροφορίες πως υπάρχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών στην οικογένεια αλλά συγχρόνως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι τρεις δράστες να έδρασαν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις