ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.....!!!


Θ αναφερθω σημερα σε ενα χυμο που βοηθησε έναν διάσημο juiceman για  να θεραπεύσει τον εαυτό από τον καρκίνο.
Η αναρτηση δεν ειναι ιατρικη συνταγη ουτε προτεινεται σε καποιον να σταματησει τις θεραπειες που κανει .
Αλλωστε ο συγκεκριμενος χυμος δεν ειναι
μονο για καρκινοπαθεις αλλα και για ανθρωπους με πεσμενο ανοσοποιητικο η επιρρεπεις σε ασθενειες λογω κοπωσης και κακης διατροφης
Επισης ειναι ενα φοβερο μειγμα αντιοξειδωτικων και τρομερο αντιτοξικο.Ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες ασθενειες δημιουργουνται απο τοξινες που φραζουν τα περισσοτερα οργανα του σωματος οπως το συκωτι,το παγκρεας και τα νεφρα.....τα 3 σημαντικοτερα φιλτρα του ανθρωπου.
Αναμίξτε  μια  δόση βιολογικού  σιταρόχορτου,  καρότα,  μήλα, τεύτλα, μαϊντανό,  κατσαρό λάχανο ή  σέλινο,  τζίντζερ, πατζάρια, σε  κύπελλο 250γρ και παρασκευάστε το δύο (2) ή περισσότερες φορές την ημέρα, με  σημαντικό όφελος για την υγεία σας. Μπορείτε να κάνετε “χυμό” 6 συνεχόμενες ημέρες την εβδομάδα. Είναι επίσης σημαντικό,  1 επιπλέον δόση του βιολογικού σιταρόχορτου να ληφθεί ακριβώς πριν από την κατάποση κάθε δόσης από τον αποχυμωτή.   Χρησιμοποιήστε ίσα μέρη για κάθε οργανικό σιταρόχορτο,  καρότα,  μήλα, παντζάρια,  μαϊντανό,  κατσαρό λάχανο ή  σέλινο,  τζίντζερ, πατζάρια, σε ένα φλιτζάνι 250γρ και  πίνετέ το  2 ή περισσότερες φορές την ημέρα, με   σημαντικό όφελος.  Επιπλέον, φροντίστε να πίνετε κάθε φρέσκο χυμό  εντός 15 λεπτών από την παρασκευή του χυμού.   Είναι κρίσιμης σημασίας για τη διατήρηση των πολύ σημαντικών ενζύμων που υπάρχουν στο χυμό. Ενώ αυτό απαιτεί  ένα μέτρο αυτοπειθαρχίας, τα αποτελέσματα υπερβαίνουν κατά πολύ, τα προβλήματα υγείας που μπορεί να  προκύψουν με την πάροδο του χρόνου.
Ενα πολυ βασικο κομματι ειναι ο ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ.....
Ο αποχυμωτης λοιπον πρεπει να ειναι ψυχρης πιεσεως ωστε να μην καταστρεφει τα ενζυμα ,οπως οι συμβατικοι και να μπορει ο οργανισμος να αφομειωνει  ολα τα ευεργετικα συστατικα και οχι μονο την γευση....


Περαν του αποχυμωτη που ειναι λιγο ακριβοτερος απο καποιον συμβατικο,η αγορα των υλικων και η παρασκευη του χυμου ειναι και ευκολη αλλα και φθηνη.
Περα απο το αναμφισβητητη ευεξια που θα σας δωσει θα σας προσφερει και τη χαρα της δημιουργιας.
Δωστε στον εαυτο σας την λιγη σημασια που χρειαζεται και θα εντυπωσιαστειτε απο το ποσο θα σας το ανταποδωσει.

Δοκιμαστε τον και θα με θυμηθειτε....

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις