Μητέρα - τέρας σκότωσε τα μωρά της σε εξορκισμό !


Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου μία μητέρα σκότωσε τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας μόλις ενός και δύο ετών, ενώ τραυμάτισε τα άλλα δύο, ηλικίας πέντε και οκτώ.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ανημέρωσης επικαλούμενα τις τοπικές αρχές, η 28χρονη Ζακιέγια Εϊβερι μαχαίρωσε τα παιδιά της κατά την διάρκεια ενός εξορκισμού.

Η μητέρα - τέρας κρατείται κατηγορούμενη για δύο φόνους εκ προθέσεως και δύο απόπειρες φόνου εκ προθέσεως, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Νεκροί είναι ο μόλις ενός έτους Νόρελ Χάρις και η αδερφή του Ζιάνα, δύο ετών, ενώ τα δύο ακόμη αδέρφια τους, ηλικίας πέντε και οκτώ, νοσηλεύονται με τραύματα από μαχαίρι.

Οι αρχές έχουν συλλάβει επίσης μία ακόμη γυναίκα που αρχικά νοσηλεύτηκε και αυτή με τραύματα, αλλά τελικά κρατείται κατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την Παρασκευή όταν ένας γείτονας της 28χρονης ειδοποίησε τις αρχές καθώς είδε περίεργα πράγματα να συμβαίνουν στο σπίτι. Μεταξύ άλλων, ένα αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο μπροστά, με την πόρτα ανοιχτή και ένα μαχαίρι δίπλα σε κοινή θέα.

Μέσα στο αυτοκίνητο αναφέρθηκε ότι ήταν ένα παιδί χωρίς συνοδό, αλλά όταν έφτασαν εκεί, το παιδί έλειπε και κανείς δεν απαντούσε στα χτυπήματα στην πόρτα.

«Πριν φτάσουν, δύο γυναίκες βγήκαν από το σπίτι, πήραν το παιδί και μπήκαν πάλι μέσα», όπως είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν τα θύματα, αντελήφθησαν ότι οι δύο γυναίκες πίστευαν ότι πραγματοποιούσαν κάποιο είδος εξορκισμού», όπως πρόσθεσε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις