Πως η Ελλάδα θα γινόταν ..υπερδύναμη! Κάντε αναδρομικά την αλλαγή στον υπολογισμό του ΑΕΠ !



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Eurostat θέλει να αλλάξει τον υπολογισμό του ΑΕΠ. Οι εξοπλιστικές δαπάνες να θεωρούνται επενδύσεις!Τώρα το θυμηθήκατε ρε παιδιά; Αν το κάνατε 10-15 χρόνια πριν, η Ελλάδα τώρα θα ήταν υπερδύναμη!
Η στατιστική υπηρεσία της Ευρώπης σκέφτεται, σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής Die Welt, να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού του ΑΕΠ. Φυσικά, δεν βάζει προϋποθέσεις την ύφεση, ή την ανεργία, αλλά τις εξοπλιστικές δαπάνες.. Σκεφτείτε τις αποκαλύψεις για τα εξοπλιστικά, με τη δικαστική διαδικασία και έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη και βάλτε κάτω τα νούμερα! 


Με αυτή την αλλαγή θα τροποποιηθούν και τα ποσοστά του χρέους προς το ΑΕΠ. 

Για παράδειγμα, σύμφωνα με το άρθρο, η άνοδος σε πολλές ανατολικοευρωπαϊκές χώρες (Ρουμανία, Λετονία, Ουγγαρία) θα είναι μικρότερη του 1%, αντιθέτως στη Φινλανδία ή στη Σουηδία θα κυμανθεί μεταξύ του 4 και 5%.
Για τη Γερμανία υπολογίζεται όφελος της τάξης του 3% και το ΑΕΠ της χώρας θα αυξανόταν έτσι κατά περίπου 82 δισ. ευρώ» επισημαίνεται στο δημοσίευμα και τονίζεται ότι με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί και το χρέος των χωρών.

«Για παράδειγμα, στην Ιταλία θα μειωθεί από 133,6 στο 131%, στο Βέλγιο από το 191 κάτω από το 100%.Για την περίπτωση της Ελλάδας δεν υπάρχει ακόμη υπολογισμός των επιπτώσεων σε ΑΕΠ και δημόσιο χρέος» διευκρινίζεται στο ρεπορτάζ. 

Βρε, κάντε έναν αναδρομικό υπολογισμό..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις