Θυσιάστηκε για να σώσει την οικογένειά του ο 8χρονος ΗΡΩΑΣ...

 
Συγκίνηση προκαλεί η πράξη αγάπης ενός 8χρονου αγοριού το οποίο θυσιάστηκε

στην προσπάθεια του να σώσει την οικογένειά του από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λυόμενο σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Η σορός του Tyler βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του τροχόσπιτου στο Penfield, προάστιο του Rochester. Στο τροχόσπιτο βρίσκονταν εννέα άνθρωποι όταν αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Tyler Doohan κατάφερε να σώσει έξι συγγενείς του αλλά πέθανε όταν ρίχτηκε και πάλι στις φλόγες για να σώσει και τον ανάπηρο θείο του. Το πτώμα του μικρού παιδιού, βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο των παππούδων του. Νεκροί είναι και ο 57χρονος παππούς του παιδιού αλλά και ο ανάπηρος θείος του, όπως και τα κατοικίδια της οικογένειας.
 
Όλα ξεκίνησαν στις  5 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ξέσπασε φωτιά ενώ μέσα στο σπίτι ήταν συνολικά εννιά άτομα.
Ο 8χρονος που αντιλήφθηκε τις φλόγες, επιχείρησε να ξυπνήσει έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένων της γιαγιάς του, του θείου και δύο άλλων παιδιών ηλικίας 4 και 6 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο σπίτι για να βοηθήσει όσους είχαν μείνει πίσω.

Ο Tyler βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι του ανάπηρου θείου του και οι αρχές εκτιμούν πως προσπαθούσε να τον ξυπνήσει για να σωθεί και να μην καεί ζωντανός.

Ο Tyler βρισκόταν στο τροχόσπιτο του παππού του τη Δευτέρα επειδή ήταν η ημέρα του Martin Luther King και δεν είχε σχολείο.
Ο διοικητής της πυροσβεστικής εξήγησε πως ο απολογισμός των απωλειών θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν είχε δράσει το γενναίο αγόρι. "Έσωσε έξι ανθρώπους", τόνισε.

Πηγή 
 Skynews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις