Ετοιμαστείτε...Όλα θα γίνουν ξαφνικά!

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας,για τις περίεργες συμπτώσεις που έχουν εμφανισθεί, είχαμε τονίσει ότι εμφανίζονται τάσεις για αύξηση των εντάσεων στην δική μας γεωστρατηγική γειτονιά. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή μας επιβεβαιώνουν δυστυχώς τις τάσεις:
Στην Τουρκία, τρίζει το πολιτικό σύστημα με έντονες οικονομικές επιπτώσεις (έντονη διολίσθηση της τουρκικής λίρας με παράλληλη φυγή κεφαλαίων από την Τουρκία προς άλλες κατευθύνσεις). Οι αγριότητες στην Βουλή του μπορεί σύντομα να επεκταθούν και εκτός Βουλής.

Η Συρία έδειξε ότι αντέχει και φαίνεται ότι η δράση της Τουρκίας στα εσωτερικά της Συρίας γυρνάει σε βάρος της. Ήδη είναι πολύ ορατά τα σημάδια δημιουργίας του Κουρδικού Κράτους.

Στην Ουκρανία, οι ταραχές δείχνουν να είναι η συνέχεια της πολιτικής των ΗΠΑ και της ΕΕ που σαν μακροπρόθεσμο στόχο είχαν την απομόνωση της Ρωσίας.  
 
Για εκείνους που μελετούν τις προφητείες, να θυμίσουμε ότι έχει προφητευθεί η πρόκληση επεισοδίων στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που όμως θα γίνει αποδεκτή από μεγάλο μέρος του πληθυσμού της. Όπως επίσης έχει προφητευθεί νέο επεισόδιο μεταξύ Γεωργίας-Ρωσίας, που θα προκαλέσει σφοδρότατη αντίδραση της Ρωσίας. Λέτε να τις δούμε να επαληθεύονται; Ευχόμαστε όχι.

Στην Ελλάδα, βλέπουμε τους Τούρκους να αλωνίζουν σε αέρα και θάλασσα και την Κυβέρνηση να μιλάει για τον Ξηρό, την ανάπτυξη που δεν θα έλθει, την διαπραγμάτευση που δεν θα γίνει πριν την ολοκλήρωση των εκλογών, και τις αποδείξεις που θα μετρήσουν (αν μετρήσουν) στο επόμενο σφυροκόπημα μας.

Επίσης στην Ελλάδα, βλέπουμε Αμερικάνους να θέλουν να επενδύσουν (μάλλον να αρπάξουν έναντι πινακίου φακής), την BP να αγοράζει τα πετρέλαια Πρίνου με 500 εκατομμύρια ευρώ (μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η αξία που δέχθηκαν να πληρώσουν μπορεί να αντιστοιχεί σε τιμή 500 δολάρια το βαρέλι. Άρα κάτι κρύβεται από κάτω...Το πιθανότερο είναι να έχει προγραμματισθεί συνεκμετάλλευση πετρελαίων με την Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο. Οπότε περιμένετε θερμό επεισόδιο εντός του 2014 που θα το έχουν προκαλέσει οι Πολιτικοί μας για γνωστούς λόγους)!
 
Τέλος βλέπουμε μεγάλη δραστηριοποίηση της Ρωσίας στην περιοχή μας, με παράλληλη προετοιμασία των στρατιωτικών τους δυνάμεων για να αντιμετωπίσουν ακραίες προκλήσεις. Επίδειξη δύναμης κάνουν ή έχουν μυρισθεί κάτι περισσότερο;

Κλείνοντας θα σας αναφέρω ότι Αγιορείτες ενημερώνουν τους επισκέπτες τους ότι περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες για το 2014 και το 2015.

Να είστε έτοιμοι για μεγάλα δράματα. Μελετήστε τις γραφές, παλαιές και νέες. Και ετοιμαστείτε...Όλα θα γίνουν ξαφνικά και δεν θα έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις έκτακτες ανατροπές που έρχονται, αν δεν έχετε ήδη ετοιμασθεί!

Τέλος, θερμή παράκληση σε όλους τους αναγνώστες της μικρής μας ιστοσελίδας. Μελετήστε πολύ σοβαρά την Καινή Διαθήκη. Αν δεν γνωρίζετε σε βάθος, την Χριστιανική διδασκαλία, θα παρασύρεστε από ανόητους και φλύαρους. Και να συμμετέχετε στα μυστήρια της εκκλησίας (Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία).
 
drachmoula.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις