ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ – ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

astinomia1

Μια ώρα πρίν περίπου, στις 11.35  τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ, χρώματος μπλε,  στο  ύψος του Δέλτα Φαλήρου, έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν κατά
αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  
Οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια ελέγχου, όταν οι τέσσερις αστυνομικοί τους σταμάτησαν.
omada-dias-elas-astunomia-arxeiou
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο οδηγό του ΙΧ να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και, αμέσως μετά, έβαλε όπισθεν και χτύπησε μία από τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών. Ταυτόχρονα, ο ένοπλος στο πίσω κάθισμα άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, όμως οι δύο άνδρες κατόρθωσαν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο έλεγχος δεν ήταν τυχαίος, καθώς νωρίτερα είχε σημειωθεί διάρρηξη σε διαμέρισμα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
985dias2
Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε πολιτών, ούτε αστυνομικών. Οι αστυνομικοί αμέσως ενημέρωσαν για ενισχύσεις. Oi πινακίδες του Ι.Χ είναι από τη Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο κάθώς ακόμη δεν έχει δηλωθεί κάποια κλοπή.
Αυτή την ώρα, γίνεται καταδίωξη στην περιοχή του Πειραιά καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους.

πηγη
makeleio

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις