ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;;;; ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική!!!




Μυστική βάση στον... Υμηττό;
(«Εκεί ψηλά στον Υμηττό... υπάρχει κάποιο μυστικό»!)


Γράφει ο S.R.


Για τα κατασκευάσματα των μυστικών USA (αμερικανικών) βάσεων στην πιο ευρεία έκταση της Ανατολικής Αττικής, με άξονα την Νέα Μάκρη, γράφτηκαν και άλλοτε πολλά πράγματα.


Υπενθυμίζω μερικά βιβλία στα οποία υπάρχουν αναφορές στο θέμα: 1. «Το αίνιγμα της Πεντέλης», του Γιώργου Μπαλάνου, 2. «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών», του Ιωάννη Φουράκη, 3. «Ελλάδα άκρως απόρρητο», του Ησαΐα Κωνσταντινίδη,

4. «Έλληνες κατάσκοποι στην KGB», του Πέτρου Κασιμάτη, 5. «Έλληνες πράκτορες της CIAκαι της KGB», των Χένρυ Τάσκα και Τομ Καραμεσίνη. Σε αυτά υπάρχουν σχετικά κεφάλαια με τα αινίγματα: Νέα Μάκρη (στρατιωτική εγκατάσταση ΗΠΑ), Πεντέλη, Υμηττός, περιοχή Μεσογείων, υποθαλλάσια ζώνη Ανατολικής Αττικής.

Για τον Υμηττό συγκεκριμένα, που κάποιοι αποκάλεσαν «το κούφιο βουνό», κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο μία «παράξενη» είδηση. Ας την δούμε, συνδυάζοντάς την με κάποιες άλλες ειδήσεις και ερμηνείες που γράφτηκαν ή και ακούστηκαν. Παρατίθεται το κείμενο της είδησης:
«Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού. Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου... Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική.

Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει. Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.

Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή» [πηγή: //loutraki1.blogspot.gr].
Η βάση, ή ό,τι άλλο κτίσμα τέλος πάντων είναι εκεί πάνω, φαίνεται από ψηλά, μέσω του Google Earth, στην φωτό Ν. 1. Κάτι σαν τρύπα, να το πει κανείς; Κάτι προστατευόμενο με τεχνητή ομίχλη; Κάτι υπερ-απόρρητο; Δεν βγαίνει σαφές συμπέρασμα για το τι ακριβώς πρόκειται. Βγαίνει όμως ένα άλλο συμπέρασμα. Πως κάτι μυστηριώδες συμβαίνει πάνω στον Υμηττό!

Κάποιος όμως [Γιώργος Δ.] κατάφερε και... φωτογράφισε την μυστική βάση (ή ό,τι άλλο είναι)!!! Γράφει αυτός ο ίδιος για τις φωτό που τράβηξε στον Υμηττό: «΄΄Κατάφερα΄΄ και ΄΄φωτογράφισα΄΄ την ΄΄βάση΄΄-δεν είχε ΄΄συννεφάκι΄΄... και μου μοιάζει με τέντα σε στυλ ομπρέλας... που της έχει μείνει μόνον ο σκελετός... τα σίδερα (;)» (φωτό Ν. 2). Και το άλλο κείμενο-«λεζάντα» του: «Λέτε να ήταν εκεί κάποτε κάποια μεγάλη ΄΄πέργκολα΄΄... για να το απολαμβάνουν... υψηλότατα και αφ’ υψηλού... την θέα;» (φωτό Ν. 3). [πηγή:attikanea.blogspot.gr].





Ερώτηση: για τι πράγμα πρόκειται; Ποιος θα μας πει; Είναι μία ελληνική εκδοχή της αμερικανικής μυστικής και απαγορευμένης Area 51; Είναι βάση στρατιωτικών ή άλλων επιστημονικών (ξένων ή ελληνικών) συμφερόντων;


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις