ΗΠΑ και Βρετανία διακόπτουν τον εφοδιασμό των σύρων ανταρτών..που ξαφνικά αποσχίστηκαν και έγιναν ισλαμιστές τρομοκράτες!!!


ΗΠΑ και Βρετανία αναστέλλουν την αποστολή στρατιωτικού υλικού προς τους σύρους αντάρτες.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά την κατάληψη των εγκαταστάσεων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού κοντά στα σύνορα με την Τουρκία από μαχητές του νεοσύστατου Ισλαμικού Μετώπου.

Οι προστριβές στο εσωτερικό της συριακής αντιπολίτευσης έχουν εντείνει τις ανησυχίες της Δύσης, ότι ο εξοπλισμός που διανέμουν καταλήγει
σε λάθος χέρια.

«Συγκεντρώνουμε στοιχεία και συνομιλούμε με τον στρατηγό Ιντρίς και τα μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, με στόχο την καταγραφή της κατάστασης του αμερικανικού εξοπλισμού και των προμηθειών που έχουν παρασχεθεί. Συνεπώς, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέστειλαν όλες τις περαιτέρω παραδόσεις στη βόρεια Συρία. Η ανθρωπιστική βοήθεια, που διανέμεται μέσω διεθνών και μη κυβερνητικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ, δεν θα επηρεαστεί από την αναστολή», τόνισε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Η Δύση εφοδιάζει με ιατρικό υλικό, ασυρμάτους και οχήματα τη μετριοπαθή συριακή αντιπολίτευση, που μάχεται για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ.

Πρόσφατα ισλαμιστικές οργανώσεις αποσχίστηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο και σχημάτισαν το Ισλαμικό μέτωπο.
πηγη
eglimatikotita


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις