ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γι' αυτό δεν πυροβόλησε ο δεύτερος τρομοκράτης στην δολοφονική επίθεση στη Χρυσή Αυγή.Ήθελε να ρίξει ρουκέτα!



Είχαν σχεδιάσει να μετατρέψουν το Νέο Ηράκλειο σε εμπόλεμη ζώνη. Όσο ψυχροί εκτελεστές ήταν οι δύο δολοφόνοι που πυροβόλησαν με 13 σφαίρες τα τρία νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής, το ίδιο αδίστακτοι και αποφασισμένοι να προκαλέσουν λουτρό αίματος ήταν και τα μέλη της ομάδας υποστήριξης της τρομοκρατικής οργάνωσης.


Ήταν οπλισμένοι με αντιαρματικό RPG


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, σε ένα από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, φαίνεται αμυδρά μια ανδρική φιγούρα να κρατάει στα χέρια έναν σωλήνα που μοιάζει καταπληκτικά με τον αντιαρματικό εκτοξευτή (RPG) ΑΡ ΠΙ ΤΖΙ, και μάλιστα οπλισμένο με το βλήμα στον πυροσωλήνα, έτοιμο για βολή.


Την εικόνα κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από μια εταιρία που βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.


Ήθελαν να ανατινάξουν το περιπολικό


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών, είχε ως κύρια αποστολή την εξουδετέρωση του περιπολικού που σύμφωνα με μαρτυρίες, σχεδόν καθημερινά επιτηρούσε διακριτικά και από σχετική απόσταση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Το περιπολικό οι τρομοκράτες πιθανότατα το είχαν δει αρκετές φορές σταθμευμένο στο ίδιο σημείο, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης που θεωρείται δεδομένο ότι έκαναν για αρκετές μέρες πριν την δολοφονική επίθεση.

"Περνάω συχνά, πάντα υπάρχει κάτι εκεί ή ο ΔΙΑΣ στο Pet Shop ή αυτοκίνητο της αστυνομίας πάντα. Την Παρασκευή δεν υπήρχε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί, ρωτήσαμε και μας είπαν οτι συνέπεσε η αλλαγή της βάρδιας…" δήλωσε ο θείος του αδικοχαμένου Γ. Φουντούλη, Δημήτρης Φουντούλης.

Αυτή η αλλαγή βάρδιας στάθηκε αιτία να σωθούν οι ζωές των αστυνομικών αλλά πιθανότατα και δεκάδων αθώων πολιτών. Για την ύπαρξη του αντιαρματικού όπλου στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε αλλεπάλληλες ερωτήσεις σε βασικούς μάρτυρες που βρέθηκαν τυχαία εκείνο το απόγευμα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Το αντιαρματικό «φωτογραφίζει» τους δράστες
Η αποκάλυψη για το αντιαρματικό όπλο, οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι, πιθανότατα πίσω από την δολοφονική επίθεση του Νέου Ηρακλείου, κρύβονται οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού. Την ευθύνη τότε είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών». Όπως ανέφεραν στην προκήρυξη, οι δράστες είχαν σκοπό να ανατινάξουν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με το ίδιο αντιαρματικό όπλο το RPG, αλλά λόγω εμπλοκής τελικά περιορίστηκαν στο να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ τα τζάμια του κτιρίου. 
 
πηγη
star

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις