Οι ειδικές δυνάμεις επιτίθενται σε πρακτορες στο γραφείο της FEMA στο Χιούστον

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

επιτέθηκαν το Σάββατο στο γραφείο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στο Χιούστον, έκτασης 17.000 τετραγωνικών ποδιών, καθώς οι διαχειριστές επόπτες και οι επιτόπιοι πράκτορες στριμώχνονταν σε μια αίθουσα συνεδριάσεων και σχεδίαζαν να εξαπολύσουν την ένοπλη Γκεστάπο τους σε ανθρωπους στο Χιούστον των οποίων οι ζωές και τα προς το ζην είχαν μόλις καταστραφει απο μια καταιγίδα κι ενα τυφωνα, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ .

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Πέμπτης έπληξαν κοινότητες σε όλο το νοτιοανατολικό Τέξας, ανατρέποντας δέντρα όπως ντόμινο και αφήνοντας σχεδόν ένα εκατομμύριο κατοίκους χωρίς ρεύμα εν μέσω ενός καύσωνα που πλησιάζει. Οι πόλεις που επλήγησαν περισσότερο - η Κύπρος, το Baytown και το Spring Branch - άνοιξαν δημόσια κέντρα ψύξης, μοίρασαν φαγητό και νερό και βοήθησαν να διακριθούν οι τραυματίες που περπατούσαν, ενσωματώνοντας ουσιαστικά τις ευθύνες της FEMA στις απαιτητικές ατζέντες τους.

Ενώ οι τοπικοί αξιωματούχοι προσπάθησαν να απαλύνουν την καταστροφη, οι ομοσπονδιακοί φανατικοί ήλπιζαν να διεγείρουν το χάος τρομοκρατώντας και λεηλατώντας τους πολίτες, είπε η πηγή μας.

Το Σάββατο το πρωί, καθώς ξεκίνησε ο καθαρισμός και η CenterPoint Energy επισκεύαζε μετασχηματιστές και αντικατέστησε τις γραμμές που είχαν πέσει κάτω από το βάρος των γκρεμισμένων δέντρων, ένας ομοσπονδιακός πληροφοριοδοτης είπε στον στρατηγό Smith ότι η FEMA είχε προγραμματίσει μια ανεπίσημη συνάντηση στο μια περίεργη ώρα της ημέρας στο πρόσφατα μισθωμένο γραφείο στο βορειοδυτικό Χιούστον.

«Δεν ήταν ένας τυχαίος. Είναι ένας τύπος που μας έχει δώσει καλή πληροφορία στο παρελθόν, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε διστακτικοί με τις παγίδες γιατί οι ομοσπονδιακοί θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι ήταν διπλός πράκτορας και τον ανάγκασαν να μας ταΐσει με κακές πληροφορίες. Αλλά ο στρατηγός Σμιθ γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της FEMA και την ιστορία της αυταρχικής σκληρότητας - έχουμε αψιμαχίες μαζί τους όλη την άνοιξη από τότε που άρχισαν να ξεσπούν οι καταιγίδες. Ο στρατηγός υπολόγισε ότι αν η πληροφορία ήταν έγκυρη, θα αρπάζαμε ή θα απαλλαγούμε από πολλές ηγετικές θέσεις», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, ζήτησε από τους συμμάχους στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ να ερευνήσουν τον ισχυρισμό και να απαντήσουν σε αυτόν χρησιμοποιώντας την καλύτερη κρίση τους.

Οι Ειδικές Δυνάμεις σκέφτηκαν αρχικά να φτάσουν νωρίς για να στήσουν ενέδρα στη FEMA στο πάρκινγκ. Αλλά απέρριψαν αυτή την ιδέα επειδή ήταν απίθανο να φτάσουν όλοι οι συμμετέχοντες ταυτόχρονα. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο ολομέτωπης επίθεσης - η FEMA κατέλαβε τον ανώτερο όροφο (8ο) και μπορούσε να τοποθετήσει φρουρούς σε κλιμακοστάσια και ανελκυστήρες χαμηλότερου επιπέδου για να προειδοποιήσει τους παρευρισκόμενους για εισβολείς.

«Δεν ήθελαν μια παρατεταμένη διαρκή αψιμαχία στο δρόμο προς τα πάνω και ο πληροφοριοδοτης είπε ότι το κτίριο είχε επίσης πολλές κάμερες ασφαλείας», είπε η πηγή μας. «Επέλεξαν μια εισαγωγή ελικοπτέρου στην ταράτσα, η οποία έχει σημείο πρόσβασης στο εσωτερικό».

Στη 1:30 π.μ., πιλότοι από το 160ο Σύνταγμα Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων, με την κωδική ονομασία Night Stalkers, που πετούσαν ένα Blackhawk τροποποιημένο για stealth, εναποθέτησαν Ειδικές Δυνάμεις στην οροφή του κτιρίου γραφείων 616 FM 1960 στο Χιούστον. Αφού ασφάλισε την οροφή και τοποθέτησε ελεύθερους σκοπευτές στο overwatch για να πυροβολήσει κάθε FEMA που έτυχε να φύγει από το κτίριο, η ομάδα παραβίασε την πόρτα πρόσβασης και κατέβηκε τις σκάλες στον 8ο όροφο, χωρίς αντίσταση στη διαδρομή και παρακάμπτοντας προσεκτικά μερικές κάμερες ασφαλείας.

Πλαισιώνουν μια πόρτα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων όπου πολλές φωνές πρότειναν να αρπάξουν όπλα από κατεστραμμένες κατοικίες και να ενθαρρύνουν τους πρόσφυγες από καταιγίδες να παραμείνουν ενήμεροι για τους εμβολιασμούς τους.

Οι Ειδικές Δυνάμεις κλώτσησαν την πόρτα και πέταξαν χειρομβομβιδες φλας στο δωμάτιο και στη συνέχεια επιτέθηκαν με όπλα στα κεφάλια και τους κορμούς των εννέα εργαζομένων της FEMA που είχαν ξαφνικά πέσει στα γόνατά τους και είχαν καλύψει τα αυτιά τους με τα χέρια τους.

Οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ αμέσως, σκοτώνοντας τρεις από τους εννέα. Οι υπόλοιποι έξι κράτησαν τα χέρια τους πάνω από τα κεφάλια τους, ενώ ο ένας φώναζε: «Είμαστε άοπλοι». Δύο πυροβολισμοι τον χτύπησαν στο σωμα και έπεσε νεκρός.

«Τότε θα έπρεπε να οπλιστείτε», είπε ο υπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων. «Ποιος από εσάς είναι ο αρχηγός εδώ;»

«Μόλις τον σκότωσες», είπε ένας επιζών πράκτορας της FEMA.

«Ποιος εν ζωή έχει την ανώτατη εξουσία;» αναδιατύπωσε ο υπολοχαγός.

«Λοιπόν εγω, και δεν θα ξεφύγεις ποτέ με αυτό», τραύλισε ο ένας νευρικά.

Οι Ειδικές Δυνάμεις πυροβόλησαν όλους εκτός από τον αρχηγό, τον οποίο υπέταξαν προτού διεισδύσουν στην ταράτσα.

Ο επιζών, είπε η πηγή μας, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ασφαλειας για ανάκριση και υπερασπίστηκε και προώθησε ένθερμα τις πολιτικές του πεποιθήσεις και την ανάγκη να «αφαιρούνται» τα όπλα από τα κατεστραμμένα νοικοκυριά. Επικαλέστηκε ασταθή ρητορική, λέγοντας ότι οι άνθρωποι που κατέχουν πυροβόλα όπλα για να προστατεύσουν τα σπίτια τους δεν χρειάζονται πλέον όπλα επειδή η καταιγίδα είχε ισοπεδώσει τα σπίτια τους.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί οι White Hats είχαν ενεργήσει σαν Red Hats—σφαγιάζοντας αντί να συλλάβουν την ομάδα.

«Αυτοι ήταν καλοι στοχοι», ήταν το μόνο που είπε.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις