Η εργασία για το νέο διεθνές σύστημα συντάσσεται καθώς ο σατανικός κανόνας καταρρέει


 Δικηγόροι και τραπεζίτες συντάσσουν έγγραφα για ένα νέο διεθνές σύστημα που θα ξεκινήσει σταδιακά από το φθινόπωρο έως το 2025. Αυτό το έργο είναι απαραίτητο γιατί, εάν δεν διευθετηθούν σωστά οι λεπτομέρειες, θα προκύψουν τεράστια προβλήματα καθώς τα πράγματα κινουνται σαν χιονοστιβάδες σ εναν κόσμο γεματες αλλαγές. Αυτή η ρύθμιση απαιτεί χρόνο. Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές όμως είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι μεταφορά εξουσίας από μια μυστική ομάδα σε άλλη, Το νέο σύστημα θα παραδοθεί στους ανθρώπους έτσι ώστε «οι πράοι ανθρωποι να κληρονομήσουν τη γη».

Στο μεταξύ, η σατανική «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» θα συνεχίσει να καταρρέει. Αυτά τα μέσα θα βιώσουν πολλές αναταράξεις καθώς οι τελευταίοι από τους σατανιστές αγωνίζονται απεγνωσμένα να διατηρήσουν τον έλεγχο του πλανήτη και να αποφύγουν τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Το τελευταίο σημάδι αυτού ήταν η δολοφονία του Ιρανού προέδρου Ebrahim Raisi και των συντρόφων του. Πολλοί Ισραηλινοί λογαριασμοί και άλλοι γνωστοί λογαριασμοί αναφέρουν τώρα ότι ήταν μια δολοφονία που έγινε από την ισραηλινή Μοσάντ.

 

 

 Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ λέει ότι «αν βρούμε στοιχεία ότι το Ισραήλ εμπλέκεται στην πτώση του ελικοπτέρου του Προέδρου του Ιράν, θα απαντήσουμε πέρα από τη φαντασία του Ισραήλ και των συμμάχων του».

 

 

 Με τον Raisi νεκρό, ιρανικές πηγές λένε ότι ο επόμενος Ανώτατος Ηγέτης είναι πιθανότατα ο γιος του Ali Khamenei, Mojtaba Khamenei. Αυτό σημαίνει επιστροφή στη δυναστική κυριαρχία στην Περσία. 

 https://twitter.com/GLNoronha/status/1792235869795213546

 Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι πρόκειται για μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια των Σατανιστών Σιωνιστών να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να δολοφονήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Θυμηθείτε, ο Khameini εγκαταστάθηκε από τους Rothschild για να παίξει τον ρόλο του στον προγραμματισμένο πόλεμο Gog (Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης) εναντίον Magog (G7) Armageddon.

Ως μέρος αυτής της προγραμματισμένης εκπομπής, ο ταξίαρχος Esmail Qa'ani, διοικητής της Δύναμης Quds του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) έστειλε μια προειδοποίηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία αφού η τριάδα ανέπτυξε τα πολεμικά τους αεροπλάνα για να υπερασπιστεί το Ισραήλ. καθεστώς εναντίον μιας επιχείρησης αντιποίνων που διοργάνωσε το Ιράν τον περασμένο μήνα. Με άλλα λόγια, δεδομένου ότι το Ισραήλ έχει σταματήσει να ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με το Ιράν, θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ευρωπαϊκές χώρες.

 https://www.presstv.ir/Detail/2024/05/16/725664/Iran-commander-warning-UK-Germany-France-warplanes-Israel-Operation-True-Promise

 Πηγές της συμμαχίας για την απελευθέρωση του πλανήτη στο Πεντάγωνο λένε ότι αυτό που θα συμβεί είναι ότι το Ισραήλ θα πάψει να είναι κράτος και οι ισραηλινές μαριονέτες θα απομακρυνθούν. «Είμαστε στο τελικό παιχνίδι τώρα για τον Νετανιάχου και τους στενούς του συνεργάτες», λέει η πηγή προσθέτοντας ότι «η Περσία μπορεί να επιστρέψει στη δυναστεία των Παχλαβί. Ο διάδοχος Ρεζά Παχλαβί καλλωπίζεται. Συνεργάζεται με την WH Alliance». Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πατέρα του, Βασιλιά Παχλαβί, να προσπαθεί να διαφωτίσει τον αμερικανικό λαό σχετικά με τους Σιωνιστές ελεγκτές του.

 


 «Ο περσικός λαός σίγουρα απομακρύνεται από τους σημερινούς ηγεμόνες», λέει η πηγή

Απαιτείται μια μετατόπιση από τους σημερινούς ηγέτες και στις περισσότερες δυτικές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι ο στρατός των λευκών καπέλων έχει ακόμη πολλά να καθαρίσει πριν ξεκινήσει το νέο οικονομικό σύστημα και η νέα διεθνής αρχιτεκτονική.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει υπό την τρέχουσα δυτική ηγεσία. Σε ένα παράδειγμα αυτού, ο ψεύτικος Καναδός ηγέτης της αντιπολίτευσης Pierre Poilievre μπορείτε να δειτε να λέει ψέματα παρακάτω για το Ισραήλ. Τι θα λέγατε για τη δήλωσή του ότι οι Εβραίοι ζουν εκεί για 3.000 χρόνια; Ειναι ψεμα. Αυτή είναι η γη της Ιουδαίας. Θυμηθείτε, ο Poilievre έχει δωροδοκηθεί με χρήματα που έχουν κλαπεί από Καναδούς μέσω απατηλών δοκιμών στη ΛΔΚ. Είναι ασφαλές στοίχημα ότι επίσης εκβιάζεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον μαζικό δολοφόνο με εμβόλια, Τζάστιν Καστριντό.

 


 Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι στη Δύση είναι ότι το ολοκαύτωμα ήταν μια μαζική θυσία στον Σατανά προκειμένου να ξεκινήσει η σατανική κυριαρχία στον κόσμο. Ο Ναός που σχεδίαζαν να χτίσουν οι Σατανιστές επρόκειτο να είναι χώρος θυσιών ανθρώπων και ζώων. Ως μέρος του σχεδίου τους, οι σατανιστές ανάγκασαν τους Ευρωπαίους που είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου στο Ισραήλ και τους έπεισαν να απαλλοτριώσουν και να δολοφονήσουν τους Ιουδαίους, τους οποίους παραπλανητικά αποκαλούν Παλαιστίνιους.

Αυτό το δελτίο τύπου από την κεντρική διοίκηση του αμερικανικού στρατού δείχνει ότι αυτό δεν πρόκειται πλέον να γίνει ανεκτο. Λέει ότι -με την υποστήριξη των αμερικανικών στρατευμάτων- έχει ξεκινήσει μια διεθνής προσπάθεια βοήθειας για την υποστήριξη των Ιουδαίων.

 https://www.centcom.mil/MEDIA/PRESS-RELEASES/Press-Release-View/Article/3778584/trucks-carrying-humanitarian-assistance-begin-moving-ashore-via-a-temporary-pie/

 Στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι έχουν αρχίσει να ξυπνούν. Η Lily Greenberg Call, Εβραία υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, παραιτήθηκε λέγοντας ότι ο Μπάιντεν «έχει το αίμα αθώων ανθρώπων στα χέρια του… Αυτό που έχω μάθει από την εβραϊκή μου παράδοση είναι ότι κάθε ζωή είναι πολύτιμη. Ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε όσους αντιμετωπίζουν βία και καταπίεση και να αμφισβητήσουμε την εξουσία μπροστά στην αδικία», είπε.

 https://www.middleeasteye.net/news/nakba-day-first-jewish-american-biden-appointee-resigns-over-gaza-policy

 Αφυπνησμενοι Εβραίοι σαν αυτήν οργανώνουν μαζικές καθημερινές διαδηλώσεις για να ζητήσουν την απομάκρυνση του επίδοξου δικτάτορα Μπενιαμίν Σατανιάχου. Η πρόκληση κατά του Ιράν δεν θα σταματήσει την απομάκρυνσή του από αυτή τη γη.

Η απομάκρυνσή του θα είναι μέρος πολλών εργασιών αφαίρεσης που πρέπει να γίνουν στη Δύση προτού θεραπευθεί πλήρως από τη σατανική της προσβολή.

Ένα παράδειγμα είναι η αποκάλυψη ενός πορτρέτου του βασιλιά Καρόλου που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με τις σατανικές του εικόνες.

 


 Ο Κάρολος εγκαταστάθηκε 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτό το σατιρικό βίντεο που αποκαλύπτει το πορτρέτο του είναι βασικά αληθινό. Παρόλο που μας έχουν πει επανειλημμένα ότι ο αρχικός Charles είναι νεκρός. Όσο τα avatars ή τα CG παρουσιάζονται στα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.

 


 Το BBC αναφέρει επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε έναν κύρος στρατιωτικού ρόλου στον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε «μια συμβολική παράδοση της σκυτάλης». Αυτή είναι μια γερμανική προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του βρετανικού στρατού και θα αποτύχει, προειδοποιεί η MI6.

 https://www.bbc.com/news/uk-69002623

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία οι φίλοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα λένε ότι θυσιάστηκε στον Σατανά, δεν θα εμφανιστεί στην παρέλαση του Καρόλου στο Γουίμπλεντον. Δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα.

 https://x.com/ShadowofEzra/status/1791815035313881130

 Πηγές της MI6 λένε ότι αγωνίζονται σκληρά για να απομακρύνουν τους σατανιστές που συνδέονται με τη Γερμανία από την εξουσία στην Αγγλία και την Ιρλανδία και ότι αυτό θα συμβεί νωρίτερα, παρά αργότερα.

Υπάρχει επίσης μια κρίση στην Αυστραλία, όπου η κυβέρνηση μόλις πέρασε ένα σατανικό σήμα του νόμου για την ψηφιακή ταυτότητα του θηρίου. Ο υπουργός Εργασίας Stephen Jones λέει ότι είναι εντελώς «προαιρετικό», αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτει ακούσια ότι οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να το παρακαμψουν.

 


 Σε μια πιθανή σχετική κίνηση, «το Google Cloud «διέγραψε κατά λάθος» τον ιδιωτικό λογαριασμό cloud του αυστραλιανού συνταξιοδοτικού ταμείου αξίας 125 δισεκατομμυρίων δολαρίων… Αν και η αποκατάσταση της υπηρεσίας ξεκίνησε την Πέμπτη, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αντανακλούν ακριβή στοιχεία τα υπόλοιπα των επενδύσεων. (μετάφραση: τα χρήματα έχουν φύγει)».

 https://www.business-standard.com/world-news/google-cloud-accidentally-deletes-125-billion-australian-pension-fund-124051800606_1.html

 Φαίνεται ότι οι Ροκφέλερ λεηλατούν τις αυστραλιανές συντάξεις εκτός από τις ιαπωνικές συντάξεις για να προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσια.

Αυτό συνδέεται με διαβατήρια εμβολίων και εμβόλια για τον COVID-19. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους και «καταστέλλουν σκόπιμα τους γιατρούς» από το να αναφέρουν θανάτους από εμβόλια, προειδοποιεί ο γερουσιαστής Malcolm Roberts.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις