ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ" ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...!!!

Οι Δυτικοί σχεδιάζουν μια νέα επιχείρηση Barbarossa κατά της Ρωσίας – Ποιος είναι ο μόνος πραγματικός φόβος του Putin 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, Radoslaw Sikorski,

δήλωσε: «Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα πρέπει να φοβάται έναν πόλεμο με το ΝΑΤΟ».
Σε μια ομιλία ενώπιον του Sejm, της Κάτω Βουλής του κοινοβουλίου της χώρας του, o Sikorski προέβλεψε επικείμενη ήττα της Ρωσίας εάν ο Putin τολμήσει να επιτεθεί.
Από τα λόγια του, όμως, μπορούμε να εξαγάγουμε το εξής συμπέρασμα: Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας οι χώρες του βορειοατλαντικού συμφώνου μάλλον δεν θα είχαν την παραμικρή ελπίδα για νίκη.
Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Όταν οι πρώην «στρατηγοί» των think tanks της Ουάσιγκτον, που δεν είναι στρατιώτες, προβλέπουν νίκη, συνήθως αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση είναι απελπιστική.
Ο Sikorski, του οποίου η «ιδιοφυΐα» αποκαλύπτεται στις δεκάδες φωτογραφίες με τους Donald Rumsfeld, Hillary Clinton, Volodymyr Zelenskyy και άλλους, θα είναι o πρώτος που θα μπει σε αεροπλάνο για την Ταϊτή αν ξεσπάσει πόλεμος.
Οι πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας σύγκρουσης είναι τόσο σοβαρές που ο ίδιος και άλλα μέλη της διαβόητης Ομάδας Bilderberg θα εκτοξευθούν σε απομακρυσμένα νησιά για να αποφύγουν τις επιπτώσεις.
Ποιος από εμάς πιστεύει ότι οι φιλελεύθερες ελίτ θα επιδείξουν έστω μια ουγγιά ανδρείας;

Ας προσποιηθούμε

Λοιπόν, ας προσποιηθούμε ότι τα 500 τανκς της Πολωνίας θα έφτασαν στην πρώτη γραμμή.
Ακόμα κι αν ενωθούν με πολλά από τα 200-κάτι σκουριασμένα Leopard της Γερμανίας, την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου θα ακολουθήσει μια αποφασιστική ρωσική νίκη.
Με μερικές δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς, Γάλλους, απρόθυμους Ιταλούς και Ρουμάνους, και με τους Βρετανούς να καταφθάνουν στο πεδίο τις πρώτες μέρες, η Ανατολική Πολωνία και η Ρουμανία θα έμοιαζαν γρήγορα με τη Δρέσδη της Γερμανίας στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΝΑΤΟ είναι να βάλει τις αμερικανικές και βρετανικές μπότες στο έδαφος, σε ένα μέτωπο που θα έχει μήκος πάνω από 2500 μίλια.
Βλέπετε, δεν έχουν μόνο οι Ρώσοι πρόβλημα με τα μακρά σύνορα.
Σημειώνεται πως παρά τα όσα λένε οι ειδικοί του Bloomberg, η Ρωσία έχει περίπου 13.000 άρματα μάχης και 4.500 αεροσκάφη.
Αυτό ισχύει είτε διαβάζετε Bloomberg είτε όχι.
Το πρόβλημα με τη δυτική προπαγάνδα είναι ότι οι προπαγανδιστές πιστεύουν τα ψέματά τους.
Εδώ και δεκαετίες οι ΗΠΑ επιμένουν πως η Ρωσία δεν επιτίθεται λόγω της ανδρείας του ΝΑΤΟ.
Ωστόσο, η Ρωσία δεν είναι ποτέ επιθετική, αν δεν την προκαλέσουν.
Φυσικά, η ρωσοφοβία τροφοδοτείται για προφανείς λόγους: για να δοθούν χρήματα για όπλα και βλήματα που μπορεί να λειτουργήσουν ή όχι.
Στην Ουκρανία, όλα τα εκπληκτικά γερμανικά τανκς που στάλθηκαν για να βοηθήσουν τον Zelensky είναι πλέον καμένα κουφάρια, ενώ τα συστήματα αεράμυνας είναι ουσιαστικά άχρηστα έναντι των ορδών των drones.
Το ότι ο Putin δεν επιστράτευσε άλλους 2.000.000 εφέδρους ή δεν έκανε κάποια δολοφονική επίθεση μέσω της Λευκορωσίας στη βορειοανατολική Ουκρανία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί.
Το πρόβλημα με τον Sikorski και τους σαν και αυτόν είναι ότι το υπόλοιπο ΝΑΤΟ (όσο ακατάλληλο κι αν είναι) δεν είναι στο πεδίο! Οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι είναι.

Πορεία προς τον κατακλυσμό

Σε αυτήν την πορεία προς τον θάνατο, οι καλύτεροι δυτικοί στρατοί δεν μπορούν να συγκεντρώσουν 100 μεραρχίες για μια νέα Επιχείρηση Barbarossa, «το κρέας και το μέταλλο απλά δεν υπάρχουν».
Και, ακόμα κι αν η Δύση είχε 50 μεραρχίες στη Ρουμανία και την Πολωνία, η Ρωσία δεν θα έχανε ποτέ.
Το καλύτερο που θα μπορούσε ποτέ να ελπίζει το ΝΑΤΟ θα ήταν η ισοπαλία.
Και ο κόσμος στο τέλος των εχθροπραξιών θα ήταν ένας δυστοπικός εφιάλτης.
Όσο για την Πολωνία και τη Ρουμανία, ακόμη και την Τουρκία και άλλα κράτη της πρώτης γραμμής, 6.000 πυρηνικές κεφαλές εκτοξευόμενες σε ισάριθμους στόχους θα διασφάλιζαν ότι η Ρωσία δεν θα χάσει περισσότερα από το ΝΑΤΟ.
Αυτό είναι που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ο Radoslaw Sikorski.
Εάν η Ρωσία αποφάσιζε να εισβάλει σε χώρες του ΝΑΤΟ, τότε η απόφαση για πυρηνικά όπλα (αν χρειαζόταν) θα είχε ήδη ληφθεί.
Η Ρωσία δεν φοβάται την Πολωνία ή το ΝΑΤΟ. Ο Vladimir Putin και οι συμπατριώτες του δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από τον ολοκληρωτικό πόλεμο.
Γι' αυτό οι Ρώσοι δεν θα επιτεθούν ποτέ δυναμικά.
Αυτός είναι ο λόγος που η Ουκρανία δεν έχει ήδη αποδεκατιστεί.
Η δέσμευση του ρωσικού στρατού από τότε που ανακαταλήφθηκε η Kherson ήταν η διατήρηση της ζωής των Ρώσων και των αμάχων στην Ουκρανία.
Οι Ρώσοι θεωρούν τους Ουκρανούς αδέρφια. Τα αίτια της σύγκρουσης είναι οι πρακτικές του ΝΑΤΟ και η βρώμικη προπαγάνδα των ΗΠΑ.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν λένε στους πολίτες στην Αϊόβα των ΗΠΑ ή στο Μάντσεστερ της Αγγλίας ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας είναι αμυντική.
Ό,τι διαβάζει, βλέπει ή ακούει οποιοσδήποτε είναι εκπομπές και υποσυνείδητα μηνύματα που απεικονίζουν τους Ρώσους και τον Putin ως βάρβαρους.
Οι μοναδικές φορές που η Ρωσία κινήθηκαν επιθετικά ήταν όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να τους δώσουν «το δικό τους Βιετνάμ», όταν ο μισητής της Ρωσίας Zbigniew Brzezinski επινόησε την υπόθεση του Αφγανιστάν.
Το μόνο πράγμα που φοβάται ο Vladimir Putin για την Πολωνία ή το ΝΑΤΟ είναι ότι ηλίθιοι όπως ο Sikorksy μπορεί τελικά να ξεσηκώσουν τους ανθρώπους τους να κάνουν το αδιανόητο.
Ο Putin φοβάται το ψεύτικο μπράβο και τα ψέματα από τα στόματα των μελών της Bilderberg.














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις