ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...


 Επειδη πλησιαζουμε με βημα γοργο στον τριτο παγκοσμιο πολεμο κι οπως σας ειχα πληροφορησει οτι καθε μερα θα ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη και καποιοι γελουσατε κι ονειρευοσασταν μια επιστροφη σε μια "ψευτικη κανονικοτητα"...

Σας εχω ενημερωσει εδω και χρονια οτι το 2024-2025 περα απο τον πολεμο θα εχουμε τεραστια φυσικα φαινομενα και φυσικες καταστροφες,θα εχουμε παγκοσμια οικονομικη καταρρευση και το μεγαλο φλας του ηλιου...

Σας ειχα γραψει προσφατα για εναν πολυ φιλο μου που εχει παει στη Βραζιλια αρκετες φορες κι εχει επισκευτει το διασημοτερο μεντιουμ εκει με παγκοσμια αναγνωριση.Για να το πουμε καλυτερα οχι ακριβως μεντιουμ αλλα ενδιαμεσο μεσω ενσαρκωσης.Τ ονομα της ειναι ΑΥLA ειναι γιατρος στο επαγγελμα κι οπως της εχει μεταφερει η οντοτητα που εχει ενσαρκωθει απαγορευεται να παιρνει χρηματα για τις θεραπειες αλλα και για τις προγνωσεις-καθοδηγησεις που δινει στους χιλιαδες που συρρεουν καθημερινα για να την γνωρισουν και να της μιλησουν.

Δε θα σας μιλησω για την εμπειρια του εκει ,ουτε για τ απιστευτα που ειδε κι ακουσε αλλα για κατι διαφορετικο....

Καποια απο τις φορες που πηγε επειδη απαγορευεται να δωσεις χρηματα για ολα αυτα ηθελε με καποιο τροπο να βοηθησει οικονομικα μιας κι εμαθε πως η συγκεκριμενη συντηρει φτωχες οικογενειες απο τις γυρω περιοχες απο τα οποια εσοδα που εχει προερχομενα απο διαφορα βιβλια που πουλαει κι αφηνεις οτι αντιτιμο θελεις κι αν θελεις...!!!

Τα βιβλια για να φανταστειτε δεν ειναι καν βιβλια με την κανονικη εννοια αλλα σαν σπιραλ τετραδια με πραγματα που της εχει υπαγορευσει η οντοτητα...

Ο φιλος μου δεν μπηκε ποτε στην διαδικασια να το διαβασει...αλλωστε ηταν στα πορτογαλικα μια γλωσσα που δε γνωριζει...

Καποια στιγμη που ετυχε να το ξεφιλισει του εκαναν εντυπωση κατι περιεργα σχεδια που ηταν ζωγραφισμενα σε καποια σελιδα...

Ενας απο τους δικους του παιδικους του φιλους ειναι καποιος που τον συνοδευε στα ταξιδια μιας και μιλαει και τη γλωσσα αφου ναι μεν Ελληνας αλλα ειχε γεννηθει εκει απο γονεις Ελληνες που ηταν εκει για δουλεια.

Του εδωσε λοιπον το ανωτερω βιβλιο και τον παρακαλεσε στον ελευθερο χρονο του να του μεταφρασει καποια κεφαλαια που ειχαν τα προαναφερομενα σχεδια...

Υποψιν ολα αυτα ειχαν γραφτει πριν καμια 20αρια χρονια...

Εγω σας τα παρουσιαζω και βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα...

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ 1ης ΦΑΣΗΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ή ΟΧΙ; Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Έχει φτάσει εκείνη η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένουν εδώ και πολλές, πολλές χιλιάδες χρόνια. Τώρα είναι η ώρα, δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω. Τελικά, μία φάση, ολοκλήρωσε την πρακτική άσκησή της και τώρα πρέπει να αναχωρήσει. Και τώρα εγώ ρωτώ: "Είστε άραγε έτοιμοι γι 'αυτό; Είστε έτοιμοι να ζήσετε αυτήν την μεταμόρφωση;" Πολλές αλλαγές θα γίνουν, τόσο για όσους αναχωρούν, όσο και για όσους μένουν. Μια νέα αρχή και για τις δύο πλευρές. Η ημέρα του αποχωρισμού για εκατομμύρια ανθρώπους πλησιάζει και οι αποχαιρετισμοί έχουν αρχίσει. 

Εφεξής θα αναφέρουμε, πώς όλα αυτά θα συμβούν και πώς όλα αυτά θα αλλάξουν την ζωή χιλιάδων όντων. Πρώτον, η οριστική αναχώρηση θα συμβεί μόνο, όταν όλα τα όντα της 1ης φάσης συνειδητοποιήσουν, ότι ζουν στην τελευταία ενσάρκωση και ότι έχουν ήδη τερματίσει το γήινο στάδιό τους. Με απόλυτη βεβαιότητα, κανένα πνεύμα που ανήκει στην 1η φάση δεν μπορεί να παραμείνει. 

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της αναχώρησης των όντων της 1ης φάσης, αυτά θα αρχίσουν να το αισθάνονται πολύ δυνατά. Αρκετά φαινόμενα θα αρχίσουν να αποτελούν μέρος της ζωής αυτών των όντων, κυρίως αστρικά φαινόμενα. Αυτά τα φαινόμενα αναγνωρίζονται με τον ακόλουθο τρόπο. Πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να έχουν επαφή με όντα που κάποιοι αποκαλούν εξωγήινους. Οι επισκέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά εδώ πρόκειται για ιδιωτικές επισκέψεις. Με αυτό εννοώ, ότι, μόνο το ον που είναι έτοιμο για αυτή την επίσκεψη, μπορεί να τους δει και να τους μιλήσει. 

Η αποστολή τους δεν είναι να προκαλέσουν ταραχή, αλλά να προειδοποιήσουν μόνο εκείνους που αναχωρούν, γιατί μόνο εκείνοι θα είναι σε θέση να λάβουν τις οδηγίες για να προετοιμαστούν την ημέρα της αναχώρησης. Θα αποκαλύψω τώρα μερικές μόνο από τις οδηγίες και τα γεγονότα που θα προηγηθούν της έναρξης της 1ης φάσης. Σταδιακά τα όντα που ζουν την τελευταία ενσάρκωση αρχίζουν να έχουν μία εκπληκτική συνείδηση ότι δεν ανήκουν πλέον στην Γη. Εκτός από την νοσταλγία της τελευταίας κατοικίας τους, αρχίζουν να έχουν αναμνήσεις από όπου έζησαν και πώς ήταν ο πλανήτης από όπου ήρθαν, φτάνουν στο σημείο να μπορούν να θυμούνται ακόμα και την οικογένειά τους.

Αλλά δεν σταματάει εδώ. Η συνείδηση τον ελευθερώνει προς μία κατανόηση ότι δεν έχει πλέον τι να κάνει εδώ στη Γη, αρχίζοντας να αντιλαμβάνεται ότι όλα εδώ δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση και το πιο ξεκάθαρο είναι ότι τίποτε δεν του ανήκει. Με αυτό το ον αρχίζει να θυμάται πόσο έζησε προσκολλημένο, πόσο έσφαλε, αλλά τώρα πλέον δεν ταλαιπωρείται ούτε καταδικάζεται, απεναντίας, θυμάται τα βήματά του και βλέπει ότι αυτά ήταν σημαντικά για την εξέλιξή του. Νιώθει σα να έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο και τώρα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή όλα όσα έμαθε, μόνο που αυτό θα γίνει εκτός του πανεπιστημίου που λέγεται Γη.

Δεν υπάρχει έπαρση ή αέρας ανωτερότητας στα όντα που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν, το αντίθετο μάλιστα. Κατανοούν εκείνον που δεν είναι στο δικό τους στάδιο, εν τέλει κι αυτοί ήδη πέρασαν από την ίδια κατάσταση και όποιος καταδικάσει ή ταπεινώσει τον πλησίον του μόνο το γεγονός ότι γνωρίζει λιγότερα από εκείνον με βεβαιότητα είναι ένας ψευδο-εξελιγμένος.

Τα όντα αυτά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους την ετικέτα του σοφού. Αυτό που η πλειοψηφία λέει είναι ότι έμαθε λίγο πιο νωρίς από ό,τι οι άλλοι και γι΄αυτό γνωρίζει τις απαντήσεις.

Γενικά είναι ήρεμοι, δεν συνηθίζουν να συμμετέχουν σε δεξιώσεις , διότι οι σκέψεις τους είναι εστιασμένες στα όντα που έχουν περισσότερη ανάγκη. Δεν ξέρουν να ζουν χωρίς να μοιράζονται και τρομάζουν ακόμα και με τις μεταμορφώσεις που τους συμβαίνουν. Συνήθως νιώθουν ότι είναι μόνοι και δεν προγραμματίζουν πλέον, διότι ο χρόνος είναι γι’ αυτούς κάτι αρκετά σχετικό. 

Μερικοί φτάνουν να λένε ότι τα 20000 χρόνια πέρασαν γρήγορα, διότι τώρα οι αναμνήσεις του παρελθόντος τους είναι τόσο καθαρές που φαίνεται ότι ήταν χτες που έφτασαν στην Γη και υπέστησαν όλες τις τρέλες των θεών, είδαν τις πιο όμορφες πόλεις όπως την Σάγκρι-Λα την Ατλαντίδα και την Λεμούρια. Όλα παρήλθαν, αλλά αυτοί φοβούνται μέσα τους την νοσταλγία που θα νιώσουν για τους αδελφούς την 2ης φάσης, επειδή τώρα έχουν την μεγάλη βεβαιότητα εντός τους ότι θα αποχωρηστούν. Μετά από αυτό το πρώτο στάδιο έρχεται σύντομα το δεύτερο. 

Σε αυτό τα όντα της 1ης φάσης αρχίζουν να έχουν όνειρα ή αστρικά ταξίδια και σε αυτά αρχίζουν να βλέπουν ιπτάμενους δίσκους και μεγάλα μητρικά σκάφη που ήδη προετοιμάζονται πλησίον της Γης. Αρχίζουν λοιπόν να λαμβάνουν ορισμένα μηνύματα του πώς όλα θα συμβούν. Τα οράματα θα είναι ξεκάθαρα και ορισμένα θα συνοδεύονται από ένα ον το οποίο θα μεταφέρει τις πληροφορίες. Όπως βλέπετε, όλες οι πληροφορίες θα είναι ακριβώς ίδιες. Θα αποκαλύψω μόνο δύο τις οποίες με μεγάλη βεβαιότητα θα λάβουν πολλοί με τρόπο αρκετά παρόμοιο. Είναι οι ακόλουθες πληροφορίες:

Ένα μεγάλο μέρος των όντων της 1ης φάσης θα διασωθεί από αυτά τα σκάφη. Ήδη το άλλο μέρος θα πρέπει να τελειώσει τις ημέρες του παραμένοντας μέχρι το τέλος της ενσώματης ζωής και μια ένα τρίτο μέρος είναι αυτοί που ήδη απενσαρκώθηκαν και περιμένουν απλώς εκεί στην πνευματική κατοικία.

Εντούτοις δεν είναι τόσο απλό. Εκείνοι που θα διασωθούν θα είναι στην μέση ενός μεγάλου πολέμου. Γι’ αυτό, κανείς δεν θα έχει χρόνο για να αναρωτηθεί εάν είναι ζωντανός ή νεκρός, διότι η ανθρωπότητα θα υποφέρει πολύ, αλλά ακόμα δεν θα είναι το τέλος της Γης, αλλά εκείνοι που επέλεξαν να μείνουν μέχρι τέλους θα μείνουν στην μνήμη ως ειρηνιστές. Είναι όντα που επέλεξαν να πεθάνουν αγωνιζόμενοι για να σώσουν τους αδελφούς της 2ης φάσης. Είναι ήδη μακριά από την οδύνη του θανάτου. Τώρα ενδιαφέρονται μόνο για να βοηθήσουν και με κάποιον τρόπο θέλουν να αφήσουν ένα παράδειγμα αγάπης προς μίμηση. Θα επωφεληθούν την τελευταία ευκαιρία για να ανακουφίσουν τους πόνους των άλλων αδελφών.

Αυτοί που ήδη περιμένον στην κατοικία επίσης συνεισφέρουν βοηθώντας εκείνους που χρειάζονται καθοδήγηση. Θα τους μάθουν ένα μεγάλο μέρος από ό,τι έμαθαν και με αυτόν τον τρόπο θα μεταδώσουν συνείδηση σε αυτούς που θα ενσαρκωθούν μετά τον πόλεμο.

Τώρα θα σας δώσω μερικές υποδείξεις που θα ξεκαθαρίσουν ότι είναι η ώρα της αναχώρησης της 1ης φάσης, αλλά γι’ αυτό δεν θα αναφέρω ημερομηνίες. Θα αφήσω απλώς να δουν όλοι με τα ίδια τους τα μάτια, αλλά αυτό που μπορώ να ισχυριστώ είναι ότι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Η πρώτη υπόδειξη είναι ότι ένας πρόεδρος μιας μεγάλης χώρας θα υποστεί μία απόπειρα δολοφονίας, που θα έχει σχεδιαστεί από μία γυναίκα.

Μετά από αυτό θα περάσει ένα χρονικό διάστημα και η Γη θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πόλεμο. Οι πύλες θα ανοίξουν και στον ουρανό θα εμφανιστούν δύο σελήνες, μία σε τέταρτο χάσης και η άλλη σε τέταρτο γεμίσματος. Η σελήνη σε τέταρτο χάσης

θα εξαφανιστεί εντελώς όταν η 1η φάση αφού αναχωρήσει και η σελήνη σε τέταρτη γεμίσματος θα αναγγείλει το τέλος του πολέμου για την 2η φάση που θα ξεκινήσει εκ νέου η κανονική ζωή.

Όταν οι πύλες ανοίξουν θα δούμε στον ουρανό τον φλοιό ενός μεγάλου πλανήτη που μοιάζει με την Γη. Αυτό το θέαμα θα είναι περίπου σαν να ήμασταν από την εξωτερική πλευρά του πλανήτη παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν.

Είναι ένας πλανήτης γαλάζιος με μείγμα λευκό και πράσινο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Γη, εντούτοις, το νόημα αυτού του θεάματος δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα πλήρως, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα συγκρουστεί με την Γη όταν ο πλανήτης υποχρεωθεί να μεταμορφωθεί και επίσης είναι για να θυμηθούμε όλοι το κακό που κάνουν στον ίδιο τον πλανήτη. Θα εμφανιστεί επίσης στον ουρανό το σύμβολο της Εποχής του Υδροχόου, μεταβαίνοντας από το σύμβολο των Ιχθύων που σημαίνει ότι άλλη μία φορά ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι σωστός σχετικά με την αρχή και το τέλος μιας εποχής χωρίς όντως να είναι.

Για εκείνους που πιστεύουν ότι είναι στην αρχή της Εποχής του Υδροχόου τους προειδοποιούν να μην σφάλλουν. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά στην χρονολόγηση και στον υπολογισμό του χρόνου. Γι’ αυτό λέω ότι αυτό δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί.

Όλοι θα δουν μερικά μικρά σκάφη στον ουρανό, αλλά στο καταμεσήμερο θα εμφανιστεί ένα σκάφος γιγάντιων διαστάσεων που το μέγεθός του θα σκιάσει την Γη και θα είναι δυνατόν να δει κανείς τις δύο σελήνες.

Η σελήνη σε χάση θα σημάνει τον τέλος μιας εποχής και μιας φάσης.

Η σελήνη σε γέμισμα θα σημάνει την έναρξη μιας άλλης εποχής και την επανέναρξη για την 2η φάση. Τα σύμβολα στην περίοδο της μεταμόρφωσης υποδεικνύουν τα πάντα. Πολλές φυσικές καταστροφές θα συμβούν στον πλανήτη και μερικοί τρελοί, μάγοι και ψευδοπροφήτες ανακοίνωσαν ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει, αλλά με βεβαιότητα εγώ τους βεβαιώνω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Μόνο το 50% της ανθρωπότητας πρέπει να αναχωρήσει, αλλά είναι σαφές ότι χιλιάδες τις 2ης φάσης θα πεθάνουν για να επιστρέψουν αργότερα.

Η Γη θα μείνει μόνο με το 30% του σημερινού πληθυσμού. Όλη η τεχνολογία θα πρέπει να καταστραφεί. Οι χιλιάδες των κτηρίων επίσης θα κατεδαφιστούν. Η φύση θα αφανίσει στην Γη πολλά από τα έργα που ο άνθρωπος δημιούργησε, αλλά δεν πρέπει να βλέπει κανείς αυτό από την κακή πλευρά, διότι στην πραγματικότητα η φύση θα ξαναπάρει πίσω έναν χώρο που πριν ήταν δικός της και ο άνθρωπος της τον άρπαξε. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος της να διατηρήσει τον πλανήτη για να

διαρκέσει τουλάχιστον πάνω από 250 χρόνια που είναι ο απαραίτητος χρόνος για την μεταμόρφωσή του, παρόλο που αυτός ο χρόνος είναι σχετικός, διότι όλα θα εξαρτηθούν από τις πράξεις των ανθρώπων, πώς θα συμπεριφερθούν στον πλανήτη.

Όλα αυτά θα συμβούν γιατί ο ίδιος ο πλανήτης χρειάζεται βοήθεια, διότι αν συνεχίσει με την σημερινή μορφή με βεβαιότητα δεν θα ζήσει πάνω από 100 χρόνια και θα καταρρεύσει καταστρέφοντας όλη την ανθρωπότητα και μετά θα αυτοκαταστραφεί.

Θα είναι επίσης ένα είδος ευκαιρίας που η 1η φάση θα πρέπει να σηματοδοτήσει την αναχώρησή της.

Λοιπόν, μέχρι τώρα ήδη αποκάλυψα επαρκώς και όταν φθάσει η στιγμή θα αφήσω τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους.

Θα συνεχίσουμε με τα προσωπικά συμβάντα της 1ης φάσης. Πριν αναχωρήσει η 1η φάση πολλά πράγματα ακόμα θα συμβούν σε αυτά τα όντα. Η ζωές τους θα υποστούν μια πολύ μεγάλη αλλαγή.

Όλοι θα αναχωρήσουν είτε έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους είτε όχι και αυτό ίσως να είναι το θέμα για το οποίο πρέπει να μιλήσω πολύ.

Όπως ήδη εξήγησα σε άλλα βιβλία τα όντα της 1ης φάσης χωρίστηκαν σε δύο μέρη και μόνο εκείνα που έφτασαν πρώτα θα μπορέσουν να αναχωρήσουν οριστικά από την Γη όταν τα υπόλοιπα, εκείνα που έμειναν ως εφεδρεία, επίσης φύγουν.

Εντούτοις, υπάρχει μία διαφορά μεταξύ αυτών των όντων. Παρόλο που βρίσκονται στον ίδιο βαθμό εξέλιξης οι πρώτοι έχουν μία συνείδηση πολύ μεγαλύτερη του τι πρέπει να πράξουν στο τέλος της γήινης ύπαρξής τους. Ας πούμε ότι αυτοί αφυπνίστηκαν με πολύ μεγαλύτερη διαύγεια από ό,τι άλλοι και πιθανόν ήδη ολοκλήρωσαν το έργο που ήρθαν να φέρουν σε πέρας και μόνο περιμένουν τους υπόλοιπους να ολοκληρώσουν το δικό τους έργο.

 Εντούτοις, όπως ήδη είπα, υπάρχουν όντα της 1ης φάσης που δεν θέλουν πλέον να πολεμήσουν για να βοηθήσουν κανέναν, διότι νιώθουν ότι δεν αξίζει ο κόπος για κάτι τέτοιο και αυτοί είναι η λίγοι που νομίζουν ότι η Γη δεν έχει πλέον ευκαιρία. Είναι εκείνοι που παρόλο που έχουν μάθει δεν ξέχασαν τα βάσανα που πέρασαν για να φτάσουν στο στάδιο που βρίσκονται. Κατά βάθος δεν κατόρθωσαν να υπερβούν το φράγμα του πόνου και της δυσαρέσκειας που οι πρώτοι ήδη υπερέβησαν και για να χειροτερέψει η κατάσταση της 1ης φάσης αυτά τα όντα είναι τα μοναδικά που μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία της αναχώρησης όλων της 1ης φάσης, διότι αν αυτοί αποφασίσουν να σπάσουν αυτά τα φράγματα εδώ στην Γη πιθανόν να διαρκέσουν περισσότερα χρόνια μέχρι να κατορθώσουν να το κάνουν. Λοιπόν, θα δοθεί μια πιο μικρή προθεσμία για

να πραγματοποιήσουν τις προθέσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει τουλάχιστον 10 χρόνια η ημερομηνία της αναχώρησης της 1ης φάσης.

Εάν η μεγάλη πλειοψηφία κάνει αυτή την επιλογή ελάχιστοι θα αναλάβουν να φέρουν σε πέρας μια αποστολή σε μια ζωή σε άλλον πλανήτη, αλλά εάν απομείνουν μόνο μερικά όντα που δεν έκαναν αυτό εδώ στην Γη με βεβαιότητα δεν θα μπορέσουν πλέον να αλλάξουν την ημερομηνία και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να σπάσουν τα φράγματά τους μόνο στον πλανήτη συνάφειας, απλώς γιατί αυτό δεν είναι ένα σφάλμα πολύ σοβαρό.

Όλοι λοιπόν θα είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν και να ξαναρχίσουν τις ζωές τους στον πλανήτη τους, να ξαναδούν την οικογένεια και τους φίλους τους και τελικά όλα θα αρχίσουν από την αρχή.

Όταν τα σκάφη αρχίσουν να εμφανίζονται μερικά άτομα θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς. Ήδη άλλα θα αντιδρούν αρχίζοντας να αποχαιρετούν τα άτομα που αγαπούν με έναν τρόπο πολύ λεπτό και αυτοί που θα μείνουν θα νιώσουν την έλλειψή τους. Μερικοί θα νιώσουν μία επιθυμία πολύ μεγάλη να βοηθήσουν τους άλλους με οποιοδήποτε κόστος. Αυτή θα είναι μία απεγνωσμένη προσπάθεια να αφήσουν ένα καλό επίπεδο συνείδησης στους υπόλοιπους.

Εν μέσω μιας μεγάλης καταστροφής η 1η φάση θα αφήσει τον πλανήτη. Πρέπει να συμβεί με αυτόν τον τρόπο κυρίως για να μην προκληθεί πανικός ή μία γενική υστερία.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr




















Σχόλια

  1. “Η Γη θα μείνει μόνο με το 30% του σημερινού πληθυσμού. Όλη η τεχνολογία θα πρέπει να καταστραφεί. Οι χιλιάδες των κτηρίων επίσης θα κατεδαφιστούν. Η φύση θα αφανίσει στην Γη πολλά από τα έργα που ο άνθρωπος δημιούργησε, αλλά δεν πρέπει να βλέπει κανείς αυτό από την κακή πλευρά, διότι στην πραγματικότητα η φύση θα ξαναπάρει πίσω έναν χώρο που πριν ήταν δικός της και ο άνθρωπος της τον άρπαξε. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος της να διατηρήσει τον πλανήτη για να διαρκέσει τουλάχιστον πάνω από 250 χρόνια που είναι ο απαραίτητος χρόνος για την μεταμόρφωσή του, παρόλο που αυτός ο χρόνος είναι σχετικός, διότι όλα θα εξαρτηθούν από τις πράξεις των ανθρώπων, πώς θα συμπεριφερθούν στον πλανήτη.”
    Δεν ξέρω….
    Πάντως να μείνει το 30% του πληθυσμού είναι το ίδιο ποσοστό που θέλει η ΝΤΠ…
    Επίσης να εξαφανιστεί ότι ο άνθρωπος δημιούργησε είναι σαν την κάρτα των ιλουμινάτι που λέει ότι η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Μαΐου, 2024 23:35

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.....
    ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιώνεται ο Αριστόμαχος όταν γράφει 3-7-10...όσο για τα άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άρχισαν και υα μέντιουμ τώρα ....
    και δλδ όλο αυτο δεν είναι project blue beam ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Οντοτητες" λεει. Σκοτεινες ή φωτεινες, οεο;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως υποστηριζει οτι ειναι φωτεινη οντοτητα μετα τις τοσες θεραπειες που εχει κανει και καθοδηγησεις που εχει δωσει με θετικα αποτελεσματα...

      Διαγραφή
    2. Οι δαιμονες εχουν την ικανοτητα να μετασχηματιζονται σε αγγελους Φωτος, λενε οι Πατερες....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζει ότι είναι σκοτεινή οντότητα; Ο "πατήρ του ψεύδους", ο "μισάνθρωπος", κατά παραχώρησιν του Θεού, μπορεί να παρουσιαστεί και ως άγγελος του φωτός που, για να παρασύρει όσους περισσότερους μπορεί, θα κάνει και "θαύματα" . Αυτό το γράφω, επειδή έγραψες ότι ο φίλος σου είδε το μέντιουμ να κάνει απίστευτα πράγματα. Αν μας έγραφες μερικά τέτοια απίστευτα πράγματα που είδε, ίσως κάναμε σύγκριση με αντίστοιχες προσπάθειες του "Αντικειμένου" να παρασύρει μοναχούς του Αγίου Όρους και να καταλήγαμε σε κάποια συμπεράσματα.
      Μα, είναι δυνατόν ο φίλος σου να έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι μέσω του μέντιουμ ενεργεί μία φωτεινή οντότητα;
      Συμβούλευσέ τον να βρει έναν καλό πνευματικό.

      Γιάννης Κ.

      Διαγραφή
    4. Ο φιλος μου δεν πιστευει στον ΕβραιοΧριστιανισμο και σε παπαδες.Ειναι αριστος γνωστης της αρχαιας Ελληνικης γραμματειας.Μη ξεχνας οτι πολλοι μοναχοι ακομα κι απο το Αγιο Ορος ελεγαν τον Παισιο αιρετικο κι οτι μιλουσε με δαιμονες(αρνητικες οντοτητες).Αυτο που λες ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν αναλυεται μεσα σ ενα μηνυμα

      Διαγραφή
    5. Ενταξει, αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν δαιμονες και σκοτεινες οντοτητες

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  6. Παράξενο αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχω δεί δύο φορές το ίδιο όνειρο,ότι βρίσκομαι στον δρόμο με πολύ κόσμο και περιμένουμε από κάποιον να μας δώσει οδηγίες προς τα πού θα κατευθυνθούμε.Οταν αρχίζει να μιλάει δεν βλέπουμε το πρόσωπο που μιλάει, ακούμε μόνο τη φωνή του και στο σημείο που είμαστε δεν υπάρχουν κτήρια, μόνο χωράφια και δέντρα.Το μόνο που καταλαβαίνω στο όνειρο είναι ότι ο κόσμος είναι αναστατωμένος αλλά δεν βλέπω αν έχει συμβεί κάποιου είδους καταστροφή σεισμός, πλημμύρα ή κάτι άλλο ούτε υπάρχει κάποια ένδειξη γύρω μας στη φύση.Η φωνή που ακούγεται είναι τόσο δυνατή που υπερισχύει από τις ομιλίες των ανθρώπων και νιώθω ότι εκείνος δεν βρίσκεται μέσα στο πλήθος αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω από που έρχεται η φωνή, κοιτάζω τον ουρανό και το μόνο που βλέπω είναι σύννεφα.Οι οδηγίες ξεκινούν και οι άνθρωποι σιωπούν και τότε ξυπνάω χωρίς να καταφέρω να ακούσω τι λέει και χωρίς να μπορώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό που έφερε τον κόσμο σε αυτήν την κατάσταση.Πολλά είναι αυτά που μπορεί να ζήσουμε από τώρα και για τα επόμενα χρόνια και δεν αποκλείω τίποτα και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να "βλέπουν ή να διαισθάνονται" γεγονότα που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική αλλά μέσα σε αυτούς υπάρχουν και άλλοι που προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με επικείμενες καταστροφές που είναι όμως προγραμματισμένες από κάποιους γνωστούς κύκλους και μία τρίτη κατηγορία είναι εκείνοι που εκμεταλλεύονται οικονομικά αυτούς που ανησυχούν για τη ζωή τους,για την υγεία τους,για τα επαγγελματικά τους,για τις σχέσεις τους.Μέσα από όλες αυτές "τις φωνές" στο κεφάλι μας θα πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει και που οδηγείται η κατάσταση, πράγμα που δεν είναι εύκολο, γιατί πολλά γεγονότα που μοιάζουν άσχετα μεταξύ τους ή ειδήσεις συχνά σχετίζονται με περίπλοκο τρόπο.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Όλοι θα δουν μερικά μικρά σκάφη στον ουρανό, αλλά στο καταμεσήμερο θα εμφανιστεί ένα σκάφος γιγάντιων διαστάσεων που το μέγεθός του θα σκιάσει την Γη και θα είναι δυνατόν να δει κανείς τις δύο σελήνες.»

    Υπονόηση πως η Γη είναι επίπεδη...

    Σταμάτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις