Πέθανε Ξαφνικά η 58χρονη εμβολιασμένη Al.Stewart πολιτική σχολιαστής του CNN

 


Πάγωσε ο κόσμος του CNN.

Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς προπαγάνδας του deep state που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο αφήγημα της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 αποχαιρετά σοκαρισμένος την πολιτική του σχολιάστρια Alice Stewart η οποία πέθανε Ξαφνικά στα 58 της χρόνια στη γειτονιά Belle View στη βόρεια Βιρτζίνια χθες το πρωί. Η Αlice ήταν αθλητικός τύπος, πρόσεχε τη διατροφή της, έκανε διαλογισμό και ήταν μανιώδης δρομέας.

Μόνο που έκανε τη θανάσιμη επιλογή να τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID-19 και μάλιστα της Pfizer όπως έγραψε η ίδια χαρούμενη στο Instagram.

Στις 5 Μαίου του 2021 έκανε τη 2η δόση της Pfizer και στις 20 Δεκεμβρίου του 2021 είχε κάνει το booster τρύπημα!

Η Alice Stewart, βετεράνος πολιτικός σύμβουλος και πολιτικός σχολιαστής του CNN που εργάστηκε σε πολλές προεδρικές εκστρατείες  πέθανε. Ήταν 58.

Η Αστυνομία είπε στο CNN ότι το σώμα της Stewart βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο στη γειτονιά Belle View στη βόρεια Βιρτζίνια νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Δεν υπάρχει υποψία επίθεσης και οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι συνέβη επείγουσα ιατρική κατάσταση.

«Η Alice ήταν μια πολύ αγαπημένη φίλη και συνάδελφος για όλους μας στο CNN», είπε ο Mark Thompson, Διευθύνων Σύμβουλος του δικτύου, σε ένα email προς το προσωπικό το Σάββατο. «Μια βετεράνος της πολιτικής και μια βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος που έφερε μια ασύγκριτη σπίθα στην κάλυψη του CNN, γνωστή στα γραφεία μας όχι μόνο για την πολιτική της γνώση, αλλά και για την ακλόνητη καλοσύνη της. Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε μια τέτοια απίστευτη απώλεια».

Η Stewart γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1966 στην Ατλάντα.

Η Stewart ξεκίνησε την καριέρα της ως τοπικός ρεπόρτερ και παραγωγός στη Georgia πριν μετακομίσει στο Little Rock του Arkansas για να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων, είπε στο Harvard International Review. Συνέχισε να υπηρετεί ως διευθύντρια επικοινωνίας στο γραφείο του τότε κυβερνήτη του Arkansas , Mike Huckabee, προτού αναλάβει παρόμοιο ρόλο για την προεδρική του εκστρατεία το 2008.

Υπηρέτησε επίσης ως διευθύντρια επικοινωνίας για τις προεδρικές υποψηφιότητες των Ρεπουμπλικάνων του 2012 του πρώην βουλευτή της Μινεσότα Michele Bachmann και στη συνέχεια του πρώην γερουσιαστή από την Πενσυλβάνια Rick Santorum, επίσης πρώην σχολιαστή του CNN. Πιο πρόσφατα, η Stewart ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας για την προεδρική εκστρατεία του Γερουσιαστή από το Texas, Ted Cruz το 2016.

«Η Alice ήταν υπέροχη, ταλαντούχα και μια αγαπημένη φίλη», είπε ο Cruz σε μια ανάρτηση στο X. «Ζούσε κάθε μέρα στο έπακρο και θα της λείψει πολύ».

Το CNN προσέλαβε τη Stewart ως πολιτικό σχολιαστή πριν από τις εκλογές του 2016 και εμφανιζόταν συχνά στον αέρα για να παρέχει πληροφορίες για τις πολιτικές ειδήσεις της ημέρας, συμπεριλαμβανομένης της Παρασκευής στο “The Situation Room with Wolf Blitzer”.

«Πάντα την προσκαλούσαμε να έρθει στην εκπομπή μου γιατί ξέραμε ότι θα ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι στο τέλος αυτής της συνομιλίας», είπε ο Blitzer στην Jessica Dean στο «CNN Newsroom». «Βοήθησε τους θεατές μας να εκτιμήσουν καλύτερα αυτό που συνέβαινε και γι’ αυτό θα μας λείψει τόσο πολύ».

Η παρουσιαστής του CNN και επικεφαλής πολιτικός ανταποκριτής Dana Bash, η οποία γνώριζε τη Stewart για σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου τη συνάντησε για πρώτη φορά όταν η Stewart δούλευε για την εκστρατεία Huckabee, θυμόταν το Σάββατο της ως «κάποια που το είπε ευθέως».

«Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ήταν τόσο πολύτιμη για εμάς στα πολιτικά μας πάνελ… είναι επειδή έφερε αυτή την εμπειρία», πρόσθεσε η Bash. «Έφερε αυτήν την κατανόηση για το πώς λειτουργούν η πολιτική των Ρεπουμπλικανών, οι ρεπουμπλικανικές εκστρατείες και ποτέ, μα ποτέ δεν το έκανε με τίποτα άλλο εκτός από ένα χαμόγελο».

 

Μιλώντας για το ρόλο της ως σχολιάστριας για το δίκτυο, η Stewart είπε στο Harvard Political Review το 2020 ότι φέρνει «μια προοπτική που νομίζω ότι το CNN εκτιμά».

«Η θέση μου στο CNN είναι να είμαι μια συντηρητική φωνή αλλά και ανεξάρτητος στοχαστής», είπε η Stewart.

Ο πρώην κυβερνήτης του Αρκάνσας Asa Hutchinson θυμήθηκε το Σάββατο την Stewart ως «κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική ήταν να κάνεις φίλους και όχι εχθρούς».

Μοιράστηκε στο CNN ότι η Stewart «ήταν ένας από τους πρώτους που με πήρε τηλέφωνο και με ενθάρρυνε» αφού ανέστειλε την προεδρική του εκστρατεία νωρίτερα φέτος και ότι μίλησαν μόλις την περασμένη εβδομάδα «για το χάος που βλέπουμε στην πολιτική μας σήμερα».

«Προσπαθούσε να το αλλάξει αυτό και θα μας λείψει», πρόσθεσε ο Hutchinson.

Η Stewart ήταν συν-παρουσιαστής του podcast “Hot Micks From Left to Right”, μαζί με τη συνάδελφο σχολιάστρια του CNN, Maria Cardona.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε», είπε η Cardona στο «CNN Newsroom», προσθέτοντας ότι οι δυο τους επρόκειτο να ηχογραφήσουν ένα επεισόδιο του podcast τους το Σάββατο. «Θέλω όλοι να μάθουν πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν, ειδικά σε αυτόν τον κλάδο. Όπως γνωρίζετε, η σημερινή πολιτική μπορεί να είναι απρεπής και τόσο βρώμικη, και η Alice  ήταν απλά ένα τόσο στοργικό, λαμπερό φως».

Η Stewart υπηρέτησε επίσης στην ανώτερη συμβουλευτική επιτροπή στο Harvard University’s Kennedy School, του οποίου  ήταν προηγουμένως υπότροφος.

 

 Στον ελεύθερο χρόνο της, η Alice ήταν μανιώδης δρομέας. Δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες από αγώνες δρόμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του TCS New York City Marathon, τον οποίο έτρεξε τον Νοέμβριο, και του αγώνα Credit Union Cherry Blossom 10 Mile, τον οποίο έτρεξε τον περασμένο μήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/ygeia/epanerxetai-o-efialtis-tou-covid-19-sigkapouri-megali-ayksisi-sta-krousmata-maskes-systinei-to-yp-ygeias/

    Όσο πλησιάζουν οι Αμερικανικές εκλογές, φαίνεται ότι ξεκινά ο δεύτερος και πιο άγριος γύρος της κορωνομπουρδας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις