Αναμένεται ο Mega "Mαυρος Κυκνος" Καθώς ο Δυτικός Εμφύλιος Πλησιάζει στο Αποκορύφωμα


 Ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος

που μαίνεται στη Δύση οδεύει προς κάποιου είδους κορύφωση γεγονότων του μαύρου κύκνου. Τα λευκά καπέλα προσπαθούν να χρεοκοπήσουν τους σατανιστές και ολόκληρο το ψεύτικο κυβερνητικό σόου των ΗΠΑ. Οι σατανιστές σχεδιάζουν κάποιου είδους εκδήλωση μαζικής δολοφονίας για να προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία. Και οι δύο πλευρές ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν όπλα σεισμού και άλλες ηλεκτρομαγνητικές μορφές πολέμου. Το μόνο σίγουρο είναι τα μεγάλα γεγονοτα..

Οι προηγούμενες προσπάθειες χρεοκοπίας της αμερικανικής εταιρείας καθυστέρησαν από γεγονότα όπως το 9/11 και το συμβάν μαζικής δολοφονίας με πυρηνικά και τσουνάμι της Φουκουσίμα της 11ης Μαρτίου 2011. Αυτή τη φορά τα σημάδια είναι είτε ένας τεράστιος σεισμός είτε κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης που θα ενοχοποιηθεί σε μια ηλιακή έκλαμψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα κατά της ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας προτού μπορέσουν να υποβάλουν μια ακόμη θυσία μαζικής δολοφονίας στον Σατανά.

Μιλώντας σήμερα συμπληρώνονται 13 χρόνια από την επίθεση στη Φουκουσίμα. Οι περισσότεροι από τους δράστες, όπως ο κορυφαίος Ιησουίτης Hanz Kolvenbach, κυνηγήθηκαν και σκοτώθηκαν λίγο αργότερα. Ωστόσο, δύο από τους εγκέφαλους, ο αυτοαποκαλούμενος κορυφαίος σατανιστής Leo Zagami και ο Ισραηλινός υπουργός εγκλήματος Benyamin Satanyahu εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι. Κυνηγούνται και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, ο πόλεμος μεταξύ των δύο φατριών περιπλέκεται από την παρουσία ενός αδίστακτου AI. Αυτό επιτρέπει στη Χαζαρική Μαφία να χρησιμοποιήσει τον έλεγχο του συμπλέγματος υπολογιστών της Silicon Valley για να δημιουργήσει ηγέτες CGI και να μην βασίζεται σε χειρουργικά αλλαγμένα avatar. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του πόσο εύκολο είναι για την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργεί ψεύτικους ανθρώπους αυτές τις μέρες.

 


 Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άνταμ Νιούσομ είναι ένα GGI που δημιουργήθηκε από AI σύμφωνα με πηγές της CIA. Οι υπολογιστές μπορούν τώρα να εκλέξουν αυτά τα πλαστά στην εξουσία κλέβοντας ηλεκτρονικά τις εκλογές. Ως άλλο παράδειγμα εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν ψεύτικο Adam Schiff να κλέβει ψήφους από τον αντίπαλό του.

 


 


 Ένα άλλο παράδειγμα εδώ μπορείτε να δείτε τον Ομιλητή Τζόνσον να μιλά σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση του Λευκού Οίκου με τον Μπάιντεν, τον Σούμερ

 

 

 Αυτή είναι η τηλεόραση του Tyler Perry του Λευκού Οίκου, στην Ατλάντα. Δεν υπάρχουν κοντά κτίρια δίπλα στον πραγματικό Λευκό Οίκο.

 

 Ο κόσμος δεν τα πιστευει πια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λιγότερο από το 10% των Αμερικανών παρακολούθησαν την ψεύτικη ομιλία του Τζο Μπάιντεν για την κατάσταση της Ένωσης. Για καλό λόγο, αυτό συμβαίνει όταν ο ψεύτικος μασκοφόρος Μπάιντεν αρχίζει να παραμιλαει:

«Προσθέσαμε περισσότερα στο εθνικό χρέος από οποιονδήποτε πρόεδρο στη θητεία του σε όλη την ιστορία!»

 


 Στο βάθος διακρίνεται μια ψεύτικη μασκοφόρος Καμάλα Χάρις. Μπορείτε να δείτε ότι φαίνεται ότι η μάσκα αναπνέει κυριολεκτικά μόνη της. (Στο βίντεο)

 

 

 


 Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα κατάχρησης AI είναι η ύπαρξη δύο Donald Trump. Τον ψεύτικο που χειρίζεται ο Leo Zagami στο Mar a Largo καυχιέται για τον εμβολιασμό των Αμερικανών και προωθεί το Bud Light. Ο πραγματικος βρίσκεται στην υπόγεια στρατιωτική βάση στο όρος Cheyenne του Κολοράντο και ηγείται στρατιωτικής εκστρατείας κατά των σατανιστών.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της ψεύτικης συνάντησης του Τραμπ με τον Ούγγρο ηγέτη Βίκτορ Όρμπαν. Προφανώς, τώρα έχουν καταλήξει και σε μια ψεύτικη Μελάνια. Αυτός είναι ο ηθοποιός Τραμπ που εμφανίζεται σε όλες τις ψεύτικες δοκιμές.

 


 Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον πραγματικό Τραμπ που το λέει ξεκάθαρα.

«Γρήγορες δίκες για εμπόρους φαιντανύλης, διακινητές παιδιών και προδοσία ακολουθούμενες από άμεση εκτέλεση (ονομάζεται στρατιωτικό δικαστήριο).

 


 Αυτό συνέβη στη Victoria Nuland, την de facto πρόεδρο της Ουκρανίας. Οι επίσημες ανακοινώσεις λένε ότι παραιτήθηκε, αλλά οι πηγές της CIA αναφέρουν ότι εκτελέστηκε μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Κάγκαν, αρχιτέκτονα του πολέμου στο Ιράκ.

 

 


 Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι μπορεί επίσης να καταστράφηκε από πύραυλο στην Οδησσό, αλλά όποια κι αν είναι η καταληξη, τελείωσε και το ξέρουν όλοι.

Επίσης, ακριβώς τη στιγμή που αυτή η αναφορά επρόκειτο να κυκλοφορήσει, η Εταιρεία Λευκού Δράκου επικοινώνησε από Γάλλους Στρατηγούς για να πει ότι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα βρισκόταν σε εξέλιξη κατά του Γάλλου προέδρου Emannuelle Macron Rothschild. Αυτό προκλήθηκε όταν ο Μακρόν διέταξε τον στρατό να αρχίσει να πυροβολεί αμάχους και να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον στρατηγό André Coustou να αποκαλεί τον Macron εχθρό της χώρας,

 

Στη συνέχεια ο Κουστού απειλήθηκε με συσκευή καρδιακής προσβολής από τον Μακρόν. Ωστόσο, η δολοφονία του Κουστού δεν θα είχε καμία διαφορά επειδή κανένας Γάλλος στρατηγός δεν υπακούει στον Μακρόν. είναι με τους αγρότες και τον γαλλικό λαό. Η πτώση του Μακρόν θα τερματίσει την κυριαρχία των Ρότσιλντ στη Γαλλία.

Ό,τι κι αν γίνει, ολόκληρο το ψεύτικο προεδρικό και ευρωπαϊκό πολιτικό θέατρο των ΗΠΑ πρόκειται να κλείσει.

Ένας υπαινιγμός αυτού ήρθε όταν η νέα Οικονομική Έκθεση της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών (Φεβρουάριος 2024) παραδέχτηκε ότι η Κοινωνική Ασφάλιση και το Medicare δεν χρηματοδοτούνται από 175 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αν προσθέσετε αυτό στο χρέος των 34 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, θα δείτε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι 209 τρισεκατομμύρια δολάρια κάτω από το νερό.

 https://fiscal.treasury.gov/files/reports-statements/financial-report/2023/02-15-2024-FR-%28Final%29.pdf

 Αυτός ο αριθμός έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν από ιδιώτες οικονομολόγους και την Fed του Σεντ Λούις των ΗΠΑ. Το σημαντικό σημείο είναι ότι το Υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται επίσημα ότι η αμερικανική εταιρεία είναι de facto χρεοκοπημένη.

Συνδυάστε το με το γεγονός ότι το πρόγραμμα διάσωσης της Fed Bank τελειώνει αυτόν τον μήνα. Επίσης, σημειώστε ότι οι κινήσεις για τη διατήρηση της λειτουργίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ διαρκούν μόνο μέχρι τα μέσα αυτού του μήνα. Στη συνέχεια, προσθέστε ότι οι δισεκατομμυριούχοι πουλούν όλοι τις μετοχές τους και αγοράζουν υπόγεια καταφύγια. Από αυτό, μπορείτε να συμπεράνετε ότι έρχεται κάποια σημαντική οικονομική ανακοίνωση.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις