40χρονη Δημοσιογράφος του Fox News διαγνώστηκε με Turbo Καρκίνο μετά από εμβόλιο Covid

 

Η δημοσιογράφος του Fox News, Άσλεϊ Πάπα,

διαγνώστηκε με καρκίνο της σκωληκοειδούς σκωληκοειδούς σταδίου 4, αφού πιέστηκε να λάβει εμβόλια mRNA για τον Covid υπό την εντολή εμβολίου του δικτύου.

Η νεαρή μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε ότι αυτή είναι η δεύτερη «σπάνια» διαταραχή που έχει διαγνωστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ορκίστηκα ως επίσημο μέλος μιας λέσχης στην οποία δεν ήθελα ποτέ να γίνω μέλος», είπε η Παπα σε ένα σπαρακτικό άρθρο για το Fox .

Η διάγνωση καρκίνου της Παπα ήρθε μόλις δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με λεμφαγγειολειομυωμάτωση (LAM) στα τέλη του 2021 και αντιμετώπισε πλήρη κατάρρευση των πνευμόνων.

Η «πλήρως εμβολιασμένη» δημοσιογράφος λέει ότι η δοκιμασία της ξεκίνησε με αυτό που υπέθεσε ότι ήταν πόνοι στην κοιλιά που προκλήθηκαν από τη διατροφή.

Ως δημοσιογράφος, εκπαιδεύτηκε να αμφισβητεί και να αναζητά την αλήθεια, ωστόσο χρειάστηκε η ταλαιπωρία της για να την ωθήσει σε ιατρική συμβουλή.

Μετά από συμβουλή του γιατρού της, έγινε αξονική τομογραφία, η οποία οδήγησε σε παραπομπή σε γυναικολόγο ογκολόγο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας μήνας γεμάτος με εξετάσεις και χειρουργικές επεμβάσεις, με αποκορύφωμα τη διάγνωση ότι έπασχε από καρκίνο τούρμπο.

Οι γιατροί αποκάλυψαν ότι η Παπα είχε αποκτήσει μεταστατικό καρκίνο σκωληκοειδούς.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η περιστασιακή ταλαιπωρία μου θα με οδηγούσε να αντιμετωπίσω τον καρκίνο, ειδικά όχι έναν τόσο σπάνιο», είπε η Παπά, αναλογιζόμενος τη στιγμή που η ζωή της πήρε μια απροσδόκητη τροπή.
Η θεραπεία για μια τόσο σπάνια πάθηση δεν είναι απλή.

Η πορεία της μέσα από αυτόν τον λαβύρινθο επιδεινώθηκε από το ιστορικό της με το LAM, μια σπάνια πνευμονοπάθεια που διαγνώστηκε μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Αυτό το ιστορικό την τοποθετούσε σε κατηγορία υψηλού κινδύνου, καθιστώντας τις αποφάσεις της για τη θεραπεία ακόμη πιο κρίσιμες.

«Η επιλογή της σωστής θεραπείας αφορούσε την εξισορρόπηση της αποτελεσματικότητας με τον πιθανό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μου. Ήταν να παλέψω για το μέλλον μου, για περισσότερο χρόνο με την κόρη μου», εξήγησε.
Η επιλογή θεραπείας του Papa, ένας συνδυασμός παραδοσιακής χημειοθεραπείας και πειραματικών θεραπειών, υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με σπάνιες ασθένειες στην αναζήτηση αποτελεσματικής φροντίδας.

«Αν η ιστορία μου μπορεί να διδάξει κάτι, είναι η σημασία του να αναζητάς βοήθεια όταν κάτι αισθάνεσαι στο σώμα σου», προέτρεψε η Άσλεϊ.

«Η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά με κάτι τόσο ύπουλο όπως ο καρκίνος».

Η εμπειρία της υπογραμμίζει τις προκλήσεις της διάγνωσης σπάνιων ασθενειών, όπου τα συμπτώματα μπορούν εύκολα να αποδοθούν σε πιο κοινές παθήσεις, καθυστερώντας την κρίσιμη παρέμβαση.
Σήμερα, η Παπά συνεχίζει να μοιράζεται την ιστορία της, όχι απλώς ως προειδοποιητική ιστορία, αλλά ως φάρος ελπίδας για άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες μάχες.

Οι διαγνώσεις της έρχονται εν μέσω αυξανόμενων αναφορών για καρκίνους turbo μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει εμβόλια Covid.

Όπως ανέφερε το Slay News , ένας παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος άρχισε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα ποσοστά των καρκίνων ΤΟΥΡΜΠΟ πέρυσι.

Ο Δρ Harvey Risch , Ομότιμος Καθηγητής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Yale , προειδοποιεί ότι οι turbo καρκίνοι εξαπλώνονται «δραματικά».

Η Risch ειδικεύεται στους τομείς της αιτιολογίας του καρκίνου, της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και στις επιδημιολογικές μεθόδους.

Ο καθηγητής έλαβε επιχορήγηση 3,65 εκατομμυρίων δολαρίων από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) για μια πενταετή μελέτη της αιτιολογίας των περιπτώσεων καρκίνου του παγκρέατος στο Κονέκτικατ.

Αφού ανακάλυψε μια ανησυχητική αύξηση των «καρκίνων turbo», ο Risch μιλάει τώρα για να προειδοποιήσει το κοινό για τα ευρήματά του.

Ο όρος «καρκίνος turbo» χρησιμοποιείται από ειδικούς για να περιγράψει την πρόσφατη εμφάνιση επιθετικών καρκίνων που αναπτύσσονται πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με τον Risch και άλλους κορυφαίους ειδικούς στον καρκίνο, τα κρούσματα αυτού του νέου φαινομένου έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια.

«Αυτοί οι καρκίνοι που κανονικά θα κρατούνταν υπό έλεγχο από το σώμα αυξάνονται απροσδόκητα πολύ γρήγορα», εξήγησε ο Ρις σε πρόσφατη συνέντευξή του στους The Epoch Times.

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια Covid έχουν προκαλέσει διάφορους βαθμούς βλάβης στο ανοσοποιητικό σύστημα σε ένα κλάσμα των ανθρώπων που τα έχουν λάβει.

«Και αυτή η ζημιά μπορεί να είναι οπουδήποτε από τη συχνότερη εμφάνιση Covid, από άλλες μολυσματικές ασθένειες και ίσως μπορεί επίσης να είναι καρκίνος μακροπρόθεσμα», προειδοποίησε.

Ωστόσο, ο Risch δεν είναι μόνος στην ανησυχία του.

Πολλοί κορυφαίοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου παθολογοανατόμου Ράιαν Κόουλ, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους «καρκίνους τούρμπο».

«Λόγω της απορύθμισης των ανοσολογικών αποκρίσεων και της καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος από αυτές τις γενετικές ενέσεις… αυτοί οι καρκίνοι που κανονικά θα κρατούνταν υπό έλεγχο από το σώμα αυξάνονται απροσδόκητα πολύ γρήγορα», προειδοποίησε ο Δρ Κόουλ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. με την Προστασία της Υγείας των Παιδιών .

Αλλά τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη, προειδοποιεί ο Risch.

«Η ιδέα ότι ένα νέο προϊόν όπως τα εμβόλια [COVID] θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο δεν είναι κάτι που θα παρατηρηθεί εν μία νυκτί», εξηγεί.

«Ο καρκίνος ως ασθένεια χρειάζεται πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί από τη στιγμή που ξεκινά, από τα πρώτα κύτταρα που ξεσπούν μέχρι να γίνουν αρκετά μεγάλα ώστε να διαγνωστεί ή να είναι συμπτωματικό, μπορεί να χρειαστούν δύο ή τρία χρόνια για το αίμα. καρκίνους, όπως οι λευχαιμίες και τα λεμφώματα, έως πέντε χρόνια για τον καρκίνο του πνεύμονα, έως 20 χρόνια για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης ή 30, 35 χρόνια για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, και ούτω καθεξής».

«Λοιπόν, αυτά είναι μακροπρόθεσμα γεγονότα και αν ξαφνικά εισαγάγετε ένα νέο προϊόν όπως τα εμβόλια, το πρώτο πράγμα που θα περιμένατε να δείτε θα ήταν οι καρκίνοι του αίματος που ανέφερα, αλλά όχι τα άλλα είδη καρκίνου».

Οι καρκίνοι που συνήθως χρειάζονται δέκα, είκοσι ή τριάντα χρόνια για να αναπτυχθούν, εμφανίζονται γρήγορα στους ασθενείς.

Ο Risch ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος να «χαλαρώσει».

Λέει ότι οι καρκίνοι θεωρητικά επιταχύνονται με εμβόλια MRNA που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό.

Ο κορυφαίος γιατρός πρόσθεσε ότι άλλοι καρκίνοι μακράς λανθάνουσας περιόδου εμφανίζονται στην επιφάνεια σε πολύ νέους ανθρώπους.

«Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό φαινόμενο του τρόπου λειτουργίας του καρκίνου», υποστήριξε ο καθηγητής.

«Επειδή αυτοί οι καρκίνοι έχουν εμφανιστεί σε άτομα που είναι πολύ μικρά για να τους προσβληθούν, βασικά, σε σύγκριση με τον κανονικό τρόπο λειτουργίας, έχουν χαρακτηριστεί ως καρκίνοι στροβίλου», πρόσθεσε ο Risch.

«Μερικοί από αυτούς τους καρκίνους είναι τόσο επιθετικοί που από τη στιγμή που εμφανίζονται για πρώτη φορά και όταν επιστρέφουν για θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί δραματικά σε σύγκριση με αυτό που θα περίμεναν οι ογκολόγοι».

Καθώς αυξάνονται τα ερωτήματα σχετικά με το τι προκαλεί τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών με καρκίνο του turbo, ο Risch έδωσε μια εξήγηση.

«Τα εμβόλια κατά του Covid έχουν προκαλέσει διάφορους βαθμούς βλάβης στο ανοσοποιητικό σύστημα», προειδοποίησε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις