Δανία: συγκλονιστική ανακάλυψη σχετικά με το εμβόλιο του Gates σε μωρά

 

Το εμβόλιο DTP

αποσύρθηκε από την αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες δυτικές χώρες τη δεκαετία του 1990 μετά από χιλιάδες αναφορές θανάτων και εγκεφαλικής βλάβης.

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates ήθελε να δώσει το εμβόλιο DTP σε μωρά στην Αφρική.

Η κυβέρνηση της Δανίας και το Ίδρυμα Novo Nordisk ανέθεσαν σε κορυφαίους εμπειρογνώμονες τη διεξαγωγή έρευνας για τον εμβολιασμό στην Αφρική. Σοκαρίστηκαν όταν ανέλυσαν δεδομένα από ένα λεγόμενο «φυσικό πείραμα» στη Γουινέα-Μπισάου, στο οποίο το 50 τοις εκατό των παιδιών πεθαίνουν πριν από την ηλικία των πέντε ετών.

 

 

10 φορές πιο συχνά
Σε αυτή τη χώρα της Δυτικής Αφρικής, τα μισά από τα μωρά έλαβαν την ένεση DTP μετά από τρεις μήνες και τα άλλα μισά μετά από έξι μήνες.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα κορίτσια που έλαβαν το εμβόλιο DTP πέθαιναν 10 φορές πιο συχνά από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.


Εκατομμύρια παιδιά
Τα εμβολιασμένα παιδιά προστατεύονταν από τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη, αλλά επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα ήταν εξασθενημένο, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άλλες θανατηφόρες ασθένειες.

Χάρη στον Γκέιτς, το DTP είναι το πιο δημοφιλές εμβόλιο στον κόσμο, γράφει ο Robert F. Kennedy Jr. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το εμβόλιο DTP σκοτώνει περισσότερα παιδιά από τις ασθένειες από τις οποίες προστατεύει.

Αυτό το εμβόλιο μπορεί να έχει βλάψει εκατομμύρια παιδιά, είπε ο Κένεντι.

Και τότε προκαλεί έκπληξη ότι το ποσοστό εμβολιασμού μειώνεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις