ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016


 Ρεπόρτερ από την Αϊτή του 2016 ""Πού είναι τα χρήματα που συγκέντρωσε η Χίλαρι Κλίντον με το ίδρυμα Κλίντον, η Αϊτή δεν πήρε ούτε 2"%.



«Όλος ο κόσμος έχει δώσει δισεκατομμύρια» και κατηγορούν τον Μπιλ Κλίντον και τη Χίλαρι Κλίντον ότι τα έκλεψαν.

«Λοιπόν, κύριε Τραμπ, σας ζητάμε, σας ικετεύουμε, η κοινότητα της Αϊτής θα ταχθεί στο πλευρό σας εάν μια μέρα ζητήσετε από τη Χίλαρι Κλίντον να αποκαλύψει δημόσια τον έλεγχο όλων των χρημάτων που έκλεψαν από την Αϊτή το 2010 μετά τον σεισμό».

 Θυμηθείτε ότι αναφέραμε ότι οι σεισμοί έπληξαν την Αϊτή γύρω στις 6 Ιουνίου 2023 είχαν βάθος 10 χλμ. Τα λευκά καπέλα καθάριζαν και κατέστρεφαν DUMBS/Tunnels εκεί.

Θυμηθείτε πριν από ένα μήνα ο Τζο Μπάιντεν διόρισε τον Τζον Ποντέστα ως νέο σύμβουλο καθαρής ενέργειας για να αντικαταστήσει τον Τζον Κέρι. Οι στρατιωτικοί βάζουν τον Ποντέστα στο επίκεντρο για έναν λόγο. Ο Τζον Ποντέστα βοήθησε στην εκτέλεση του Amber Alert. Το Ίδρυμα Κλίντον βοήθησε στη διαχείριση της Εθνικής Γραμμής Επικοινωνίας για την Εμπορία Ανθρώπων. Το Ίδρυμα Κλίντον συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην εμπορία ανθρώπων και παιδιών. Η Laura Silsby-Gayler φυλακίστηκε για την απαγωγή 33 παιδιών στην Αϊτή και τελικά τελείωσε να εργάζεται για την εταιρεία που έδιωξε την Amber Alerts.

Η Αϊτή είχε επίσης μια κεντρική τράπεζα που ανήκε στους Rothschild - ο επικεφαλής των Rothschild ο Λόρδος Jacob Rothschild μόλις πέθανε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. Sinomosiologe

    ΠΕΣ
    ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ
    ΑΠΌ ΤΆ ΑΦΗΓΉΜΑΤΑ
    ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ!!!
    ΕΊΝΑΙ...Η!?
    ΠΕΣ!ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις