ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΤΟΥΛΑ Η ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ....?

 

Η Καίτη Μίντλετον,

σύζυγος του Βρετανού διαδόχου πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και μήνες. Μια φωτογραφία της και των παιδιών της εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε παραποιηθεί.

Πολλές φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Τον Ιανουάριο, η βασιλική οικογένεια είπε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και να περάσει δύο εβδομάδες αναρρώνοντας στο νοσοκομείο.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς σε ποια διαδικασία υποβλήθηκε. Δεν θα είχε καρκίνο. Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος, μοιράστηκε τη διάγνωση του καρκίνου τον περασμένο μήνα.

Ο Γουίλιαμ είναι ο πρώτος που δικαιούται τη διαδοχή του θρόνου. Η σύζυγός του αγνοείται από τον Δεκέμβριο. Τελευταία φορά εμφανίστηκε δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου πέρυσι.


Στις 28 Ιανουαρίου, ένας Ισπανός δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο γράφει ότι η Καίτη βρίσκεται σε κώμα. Μια ανώνυμη πηγή του παλατιού του έδωσε την πληροφορία. Η νταντά του Γουίλιαμ και της Καίτη είναι Ισπανίδα και πιστεύεται ότι είναι η πηγή (να δούμε πόσες ημέρες ζωής έχει ακόμη;)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον χαρακτήρισε τις φήμες «γελοίες».

Υπάρχουν φωτογραφίες του Charles που φεύγει από το νοσοκομείο, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Καίτης που φεύγει από το νοσοκομείο.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο Βρετανός πρίγκιπας Τόμας Κίνγκστον, ο πρώην φίλος της Πίπα Μίντλετον, πέθανε από «τραύμα στο κεφάλι». Ένα όπλο ήταν κοντά όταν βρέθηκε το πτώμα του, είπε η αστυνομία.

Μια εβδομάδα αργότερα, η Καίτη φωτογραφήθηκε. Το TMZ δημοσίευσε μια φωτογραφία της που φέρεται να βρίσκεται στο αυτοκίνητο της μητέρας της. Η Καίτη έχει ένα σημάδι στο χείλος της, αλλά η γυναίκα στη φωτογραφία δεν έχει σημάδι.

Μην ξεχνάμε τι έπαθε η πεθερά της στο αμάξι και τι είχε δηλώσει μήνες πριν πεθάνει

Και τώρα η οικογενειακή φωτογραφία που φέρεται να δημοσίευσε η Καίτη αποσύρθηκε από τα πρακτορεία ειδήσεων επειδή αποδείχθηκε ότι η πηγή χειραγωγώγησε τη φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί με κανέναν τρόπο και δεν θα υπάρχει φωτογραφία αντικατάστασης. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ισχυρίζεται ότι η Καίτη επεξεργάστηκε τη φωτογραφία η ίδια, σαν να έχει ένα νέο χόμπι κάπου στο παλάτι.

Πού είναι η Καίτη;

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε την εικόνα της Καίτης στην Σελήνη, γιατί άραγε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ12 Μαρτίου, 2024 23:13

    Ο ,Ο ,Ο ,ΚΑΙΤΗΣ ,
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΗΔΗ....
    ΤΟΝ ΜΕΓΚΑΝ....
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΗΔΗ....
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ !
    ΒΡΕ ,ΟΛΟΥΣ ΛΕΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις