Η JAG προγραμματίζει το δικαστήριο του κρατούμενου Mark Milley

 

Ο πρώην αρχηγος του Μικτού Επιτελείου Στρατού

Mark A. Milley υποσχέθηκε στους ερευνητές της JAG στο Γκουαντάναμο «μια επική αποπληρωμή» εκτός και αν αφεθεί ελεύθερος και ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall παραδοθεί στην αρμόδια αρχή, είτε στον αντικαταστάτη του, Woke General Charles Ο Q. Brown, ή στον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, είπαν πηγές της JAG .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Milley συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία της προδοσίας και μεταφέρθηκε στο GITMO για να περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο. Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ειπε ενα ψευτικο αφηγημα λέγοντας στους ανακριτές ότι η σύλληψή του ήταν παράνομη επειδή ο ίδιος και ο Τραμπ συνεργάζονταν κρυφά για να αποκαλύψουν τους Deep Staters στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, ανάμεσά τους τον στρατηγό Smith, τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, συνταγματάρχη Brent Lindemen και τον Adm. Crandall, σύμφωνα με τον Milley.

Η πηγή μας είπε ότι ο Τραμπ στις 29 Σεπτεμβρίου αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Milley, λέγοντας αντ 'αυτού ότι ο Milley ενσάρκωσε το κακο του Deep State και ήταν «μια ντροπή και ο χειρότερος στρατηγός που έχει δει ποτέ η χώρα».

«Αυτός ο τύπος παίζει παιχνίδια», είπε ο Τραμπ σε μια κλήση με τον ναύαρχο Κράνταλ. «Γιατί στο διάολο θα έλεγε ότι δουλεύει για μένα γνωρίζοντας ότι θα το αρνιόμουν; Μην αφήσετε αυτόν τον τύπο να παίζει τον τρελό».

Ο ναύαρχος διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι η υπόθεση του JAG εναντίον του Milley ήταν "δεμενη".

Όταν οι ερευνητές τον ενημέρωσαν για τη δήλωση του Τραμπ, ο Milley είπε: «Φυσικά και το αρνείται. Αυτό είναι μέρος της επέμβασης. Δεν μπορεί να εμπλέξει τον εαυτό του».

Αρκετές μέρες εγκλεισμού, ωστόσο, φάνηκε να γκρεμίζουν το αφηγημα του Milley. Τη Δευτέρα τροποποίησε την ιστορία του, βρίζοντας τους ανακριτές και καταδίκασε τον Πρόεδρο Τραμπ ότι «ξεγέλασε άτιμους αξιωματικούς για να τον ακολουθήσουν». Η επίμονη καταδίκη του για τον JAG και τον Τραμπ, τους οποίους αποκάλεσε «εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών», συνεχίστηκε για αρκετές ώρες, τελειώνοντας μόνο αφού οι ανακριτές συνειδητοποίησαν τη ματαιότητα της ανάκρισης κάποιου τόσο εδραιωμένου στο Deep State.

«Σώστε τον εαυτό σας απελευθερώνοντάς με. Πες στον ναύαρχό σου να τα παρατήσει. Είναι η μόνη σας ελπίδα», τους είπε η Milley.

Το δικαστήριο του Milley, είπε η πηγή μας, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ : HUNG HIM HIGH .
    ΒΡΕ ,ΟΥΣΤ ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΜΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις