Στις 4 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις της FEMA – Θα μπορούσε να αρχίσει το πάρτι και ο προγραμματισμένος εμφύλιος...?


Θα κατεβάσουν την FEMA σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν!!!

Εεεεε; Δεν έχουν να πληρώσουν τις υπηρεσίες αλλά έχουν λεφτά για να κάνουν σε όλες τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΣΙΣ;;;

Κάτι ΜΕΓΑΛΟ και περίεργο συμβαίνει σε 2 ημέρες στην τραγική χώρα και ελπίζουμε να μην είναι ο 3ΠΠ για να μας αφανίσουν τώρα που εμφανίζετε και η Νέμεσις και ξέρουν ότι τελειώνουν.

Εδώ η πληροφορία από το thebigone:



Στις 4 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες ασκήσεις της FEMA σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά τις οποίες θα σταλούν ορισμένα πολύ σημαντικά και πολύ ανησυχητικά μηνύματα σε τηλέφωνα. Το μήνυμα λέγεται ότι είναι ένα δοκιμαστικό μήνυμα, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο.

Μεταξύ των Αμερικανών συνωμοσιολόγων υπάρχει ένταση και αρχίζουν να φοράνε τα αλεξίσφαιρα γιλέκα από τις σοφίτες και να καθαρίζουν τα κράνη.

Βλέπουμε όμως στο άρθρο και μια άλλη πληροφορία για τον αντίπαλο!

Όμως δεν είναι μόνο η τραγική χώρα που προετοιμάζεται με ασκήσεις αλλά και οι φαινομενικά αντίπαλοι τους στον 3ΠΠ Πρόξυ πόλεμο:

Τι θα κάνει στις 3/10 ο αντίπαλος; Σωστά, μαζικές ασκήσεις του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εμπορικό κέντρο!

Διαβάζουμε στο thebigone το εξής:

Και οι θεωρίες συνωμοσίας για το θέμα του 10.04 συνεχίζονται και συνεχίζονται. Ειδικότερα, ένας αναγνώστης του thebigone εφιστά την προσοχή στα εξής:

Στη Ρωσία θα γίνει πρόβα των συνθηκών στρατιωτικού νόμου και γενικής επιστράτευσης
Baza: Η Ρωσία θα κάνειγενικές ασκήσεις πολιτικής άμυνας για πρώτη φορά στην ιστορία

Ίλια Μπαμπάκοφ
28 Σεπτεμβρίου 2023

Ασκήσεις του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο εμπορικό κέντρο Pushkinsky. Kurgan, μάσκα οξυγόνου, φωτιά, ασκήσεις EMERCOM, μάσκα προστασίας αερίων και καπνού

Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται εν μέσω της αυξανόμενης απειλής σύγκρουσης μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η εκπαίδευση του προσωπικού της πολιτικής άμυνας θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη τη Ρωσία. Αυτό ανέφερε το τηλεγραφικό κανάλι Baza.

Το μήνυμα του καναλιού αναφέρει ότι η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου. Ο θρύλος των ασκήσεων λέει ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία εισήχθη στρατιωτικός νόμος, πραγματοποιήθηκε γενική κινητοποίηση και καταστράφηκε το 70% των κατοικιών. Στις ασκήσεις θα λάβουν μέρος αξιωματούχοι από ηγέτες πολιτικής άμυνας μέχρι αρχηγούς κρατικών εταιρειών. Διευκρινίζεται ότι για πρώτη φορά τέτοιες ασκήσεις πραγματοποιούνται σε μία μόνο ημέρα για όλες τις περιφέρειες.

Μια υποτιθέμενη εντολή από το Rospotrebnadzor, που επισυνάπτεται στο μήνυμα του καναλιού, αναφέρει ότι η εκπαίδευση διεξάγεται σε συνθήκες αυξανόμενου κινδύνου ένοπλων συγκρούσεων που αφορούν πυρηνικές δυνάμεις. Η πηγή του καναλιού πρόσθεσε ότι οι προηγούμενοι θρύλοι δεν ανέφεραν κινητοποίηση, αλλά, κατά κανόνα, «οι θρύλοι προσαρμόζονται στη σύγχρονη πραγματικότητα».

Ελπίζουμε να μην είναι αυτό το γεγονός που περιμέναμε και μας είχε διαφύγει διότι όπου άσκηση και Φαλς Φλαγκ και ποιος είναι ο αυτουργός πάντα;

Μακάρι να μην γίνει τίποτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε κάποιο ατύχημα από λάθος ή από κάτι που θα εμφανιστεί ως αστοχία κάποιου και ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα,γιατί πολλά παράξενα γεγονότα συμβαίνουν.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις