Οι πεζοναύτες εδιωξαν τη FEMA έξω από το Μάουι

 

Οι δυνάμεις των Λευκων Καπελων στο Μάουι

έχουν εξαλείψει ή απωθήσει όλους εκτός από ελαχιστους εγκληματίες πράκτορες της FEMA που άρχισαν να τρομοκρατούν τον τροπικό παράδεισο μετά την ανεξήγητη πυρκαγιά που κατέστρεψε τη Lahaina και τις γύρω πόλεις στις αρχές Αυγούστου, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith

Από τα μέσα Αυγούστου, οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών πολέμησαν με περιπόλους της FEMA σε Lahaina, Kaanapali, Wailuku, Maalaea και Pukalani, και οι αψιμαχίες οδήγησαν στο θάνατο περίπου 475 ομοσπονδιακών στρατιωτών και, δυστυχώς, 34 γενναίων πεζοναυτών. Οι πεζοναύτες πέθαναν τηρώντας το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. οι ομοσπονδιακοί πέθαναν προσπαθώντας να υπερασπιστούν το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, μια εκστρατευτική δύναμη της 1ης Μεραρχίας Πεζοναυτών διείσδυσε «στην κουρτίνα του Μπάιντεν» και ενεπλάκη σε αυτό που η πηγή μας αποκάλεσε «τεράστιες συνθέσεις της FEMA», σύμφωνα με πληροφορίες, 125 πράκτορες και αρκετοί επόπτες συζητούσαν για το μέλλον του Μάουι ως την εξέχουσα έξυπνη πόλη του 21ου αιώνα. Οι Πεζοναύτες αιφνιδίασαν τη FEMA και, καθώς δεν υπήρχαν αθώοι πολίτες, άνοιξαν πυρ στον σχηματισμό, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες πριν η FEMA, τρέχοντας πανικοβλητη, ξεκινήσει μια αποδιοργανωμένη υποχώρηση, φεύγοντας προς τα ανατολικά με τα πόδια και με οχήματα. Οι πεζοναύτες καταδίωξαν τη FEMA και πέρασαν το νεκροταφείο της αποστολής Lahainaluna - όπου η FEMA φέρεται να έχει θάψει τα πτώματα των θυμάτων. Έκαναν μια σύντομη και μοιραία στάση στην είσοδο της φυσικής περιοχής του Δυτικού Μάουι. Η FEMA σκότωσε τέσσερις πεζοναύτες προτού οι πράκτορές της επιβιβαστούν μαζικά σε μεσα διαφυγης, έχοντας αποκοπεί από τους υπολλοιπους,επειδη ενας πεζοναυτης που είχε προβλέψει, με βάση τις προηγούμενες μάχες στην περιοχή, την οδό διαφυγής της FEMA.

«Οι πεζοναύτες πέθαναν γενναία», είπε η πηγή μας. «Δεν παίρνουμε αιχμαλώτους της FEMA από τη χαμηλη βαθμίδα μόνο τους βασικούς παίκτες. Ο στρατηγός Σμιθ κατέστησε σαφές ότι ειναι μαχη χωρις ελεος. Αυτά τα καθάρματα ξέρουν πολύ καλά ότι ακολουθούν παράνομες εντολές και θα πληρώσουν το τίμημα».

Στις 23 Σεπτεμβρίου, δύο πεζοναύτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο χτυπηθηκαν βαριά όταν παραβίασαν ένα παγιδευμένο κτίριο γραφείων στο Waikapu. Τα Λευκα Καπελα είχαν λάβει πληροφορίες λέγοντας ότι η δομή ήταν μια αυτοσχέδια φυλακή που φιλοξενούσε φυλακισμένα παιδιά. Κατά την είσοδό τους, ενεργοποιήθηκε το σύστημα αναφλεξης, "λουζοντας" τους πεζοναύτες όχι με νερό αλλά με κηροζίνη. Μια άγνωστη πηγή ανάφλεξης πυροδότησε το δωμάτιο και οι Πεζοναύτες πυρποληθηκαν.

«Η FEMA πολεμα άτιμα, αλλά το γνωριζουμε καλα αυτό. Είναι μια συνήθεια τους να διαρρεουν ψευτικες πληροφορίες. Αυτό ήταν μια ασχημη κατασταση αλλα θα πληρψσουν ακριβα γι αυτο», είπε η πηγή μας.

Οι Πεζοναύτες εκδικήθηκαν τους πεσόντες αδελφούς τους στις 27 Σεπτεμβρίου όταν αναχαίτησαν ένα καραβάνι της FEMA που έφευγε από τη Λαχάινα για το αεροδρόμιο Kahului. Μια αξιολόγηση μετέπειτα δράσης αναφέρει ότι οι πεζοναύτες κατέστρεψαν 14 ομοσπονδιακά οχήματα και σκότωσαν 56 μέλη του προσωπικού της FEMA χωρίς να χάσουν ούτε έναν πεζοναύτη στην εμπλοκή.

«Τα παιδιά μας πέρασαν τις τελευταίες μέρες κυνηγώντας ό,τι έχει απομείνει από τη FEMA. Δεν τα έχουμε όλα, αλλά αυτό που μένει είναι να στηνουμε παγιδες και να περιμενουμε να πεσουν μεσα», είπε η πηγή μας.

Ξερουμε οτι εχουν κι απο αλλου βοηθεια.Αυτή η βοήθεια, πρόσθεσε,ειναι η παράνομη Κοινή Ομάδα Εργασίας 5-0 του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, μια ομάδα εθνοφρουρών του Στρατού και της Αεροπορίας που είναι αφοσιωμένοι στο Deep State, που εξακολουθεί να απειλεί τις επιχειρήσεις των Λευκών Καπέλων στην περιοχή.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας εάν τα Λευκα Καπελα είχαν συλλάβει τον Διευθυντή της FEMA Deanne Criswell και τον στρατηγό Charles Flynn, διοικητή, JTF 5-0.

"Οχι ακόμα. Πιστεύουμε ότι ο δειλός Flynn έφυγε από τη Χαβάη. Ακολουθούμε τους κανόνες και δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να οδηγηθούν οι προδότες στη δικαιοσύνη», είπε. «Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ενημερωθεί για την κατάσταση». 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις