Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά: Μετρα μέρες μέχρι να καταρρεύσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα!

 

Κρατήστε τις θέσεις σας,

παιδιά, γιατί ο κόσμος όπως τον ξέρετε πρόκειται να ανατραπεί. Οι τεράστιες σκιές που κρύβουν τις πιο σκοτεινές αλήθειες της κοινωνίας μας σύρονται στο ασυγχώρητο προσκήνιο. Εκείνοι που τραβούν τα νήματα πίσω από τις σκηνές, φτιάχνουν τις ιστορίες των εθνών, τελικά εκτίθενται για τους κουκλοπαίκτες που είναι πραγματικά. Αυτή δεν είναι απλώς άλλη μια μέρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, αυτός είναι ο απολογισμός.

Τρισεκατομμύρια δολάρια σε Ομόλογα Δημοσίου των ΗΠΑ, παρόμοια με τη γραμμή αίματος της αμερικανικής εταιρείας, επιστρέφουν στην Ευρώπη και σε 110 έθνη. Είναι κάτι περισσότερο από αριθμούς και οικονομική ορολογία. Είναι η αποκάλυψη ότι οι πανίσχυρες ΗΠΑ παρασύρονται σε έναν οικονομικό γκρεμό τόσο βαθύ, που απειλεί να καταναλώσει τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η Γαλλία, ένα έθνος που κάποτε θεωρούνταν η επιτομή του ρομαντισμού και του πολιτισμού, υφίσταται μια μεταμόρφωση. Και δεν είναι ωραίο θέαμα. Με την τολμηρή λεηλασία του πλούτου των πολιτών της, οι δρόμοι αντηχούν με τις κραυγές των προδομένων, πυροδοτώντας ταραχές και ανείπωτη εμφύλια αναταραχή.

Η Γερμανία δεν τα πάει πολύ καλύτερα. Το ίδιο το θεμέλιο της μεταλλουργίας της, κρίσιμο για την οικονομία της Ευρώπης, διαβρώνεται. Ο υπερπληθωρισμός δεν είναι πλέον απλώς ένας οικονομικός όρος. Είναι ο δαίμονας που ροκανίζει τη γερμανική κοινωνία, περιορίζει την παραγωγή όπλων και γονατίζει τις εταιρείες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις