Οι Ειδικές Δυνάμεις σώζουν παιδιά από τελετουργική θυσία του Deep State

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

διέκοψαν ευνοϊκά την Κυριακή ένα σατανικό τελετουργικό κατά το οποίο νομοθέτες του Deep State είχαν δεσμεύσει δύο προεφηβικά παιδιά —ένα αγόρι και ένα κορίτσι με σχέδια να αφανίσουν τα παιδιά στο όνομα του Baphomet — ενός δαίμονα που φέρεται να λατρεύονταν από τους Ναΐτες το 1300—ελπίζοντας ότι το πλάσμα θα κατέστρεφε τον Πρόεδρο Τραμπ και τους απογόνους του.

Οι ειδικές δυνάμεις έφτασαν στη φωλιά των θυσιών στο Εθνικό Δρυμό Mendocino, CA, γύρω στις 10:00 μ.μ. και είδε πέντε φιγούρες με μανδύα να στέκονται σε ημικύκλιο και να κρατιούνται χέρι χέρι μπροστά από μια ορθογώνια πέτρινη πλάκα πλάτους δύο φέρετρων. Οι θαυμαστές του δαίμονα με κεφάλι κατσίκας φώναζαν: «Ας μην υπάρχουν πια οι ατού, ας μην υπάρχουν πια οι ατού», ενώ τα χαρακτηριστικά τους τρεμοπαίζουν υπό το φως των πυρσών που βρίσκονται σε απόσταση σε όλη την περιοχή. Στο βωμό ήταν κολλημένα δύο μικρά παιδιά με σχοινιά γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους  καρφωμένους στο έδαφος - να ουρλιάζουν στον αέρα. Επίσης στην κορυφή της πλάκας υπήρχε ένα αλαβάστρινο ειδώλιο ύψους 2 ποδιών, λαξευμένο με το ειδωλο του Μπαφομέτ.

Ένας προσκυνητής με κουκούλα, ντυμένος με μαύρες ρόμπες, είχε σφίξει ένα οδοντωτό μαχαίρι ανάμεσα στα δύο χέρια του και το κρατούσε ψηλά πάνω από το κεφάλι του, έτοιμος να το ρίξει βαθιά στο στέρνο του αγοριού, όταν ένας πυροβολισμος από ένα τουφέκι άφησε τον επιδοξο βασανιστη,νεκρο. Ο επίδοξος δολοφόνος ταλαντεύτηκε για ένα δευτερόλεπτο, μετά κατέρρευσε, καθώς οι άλλοι ιεροτελεστές είτε έφυγαν με τα πόδια προς τα οχήματα, τα οποία είχαν ήδη σαμποτάρει οι Ειδικές Δυνάμεις, είτε ρουφήξανε υγρό από μικροσκοπικά γυάλινα φιαλίδια που κρέμονταν από περιδέραια που έμοιαζαν με κορδόνια. Τρεις ζήτησαν την ευλογία του Μπαφομέτ και υπέκυψαν σε αυτό που πρέπει να ήταν ταχείας δράσης δηλητήριο.

Καθώς ένας ιατρός των Ειδικών Δυνάμεων φρόντιζε τα αβοήθητα παιδιά, οι άλλοι στρατιώτες καταδίωξαν τον εναπομείναν λατρευτικό συρφετο στο υπόγειο, απαιτώντας του να παραδοθεί. Πρέπει να είχε ένα πυροβόλο όπλο κρυμμένο κάτω από τις ρόμπες του. Οι Ειδικές Δυνάμεις ανταλλαξαν πυροβολισμους αλλά οι σφαίρες πέρασαν ακίνδυνα δίπλα τους. Μια φωνή αντήχησε στο σκοτάδι: «Μπαφομέτ, πάρε με». Μια και μόνο κραυγη ακολούθησε την ανίερη έκκληση για σωτηρία.

Ήταν ήδη νεκρός όταν οι Ειδικές Δυνάμεις τον συνέλαβαν ένα λεπτό αργότερα. Είχε βάλει ένα πιστόλι στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη.

Με τον εχθρό να εχει ηττηθεί και τα παιδιά να σώθηκαν, οι Ειδικές Δυνάμεις βγήκαν βόρεια με τα πόδια σε ένα ξέφωτο στο Plasket Meadow Campground και ζήτησαν ενισχυση με ελικόπτερο.

«Αυτό ήταν περίεργο. Τα παιδιά είναι ασφαλή. Βρίσκονται στο Camp Pendleton, ελπίζουμε να αναρρώσουν από μια πολύ τραυματική εμπειρία.

Ακολουθουν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το γραφείο του Στρατηγού Σμιθ είχε προειδοποιητική γνώση της ματαιωμένης θυσίας.

Στις 5:00 μ.μ. Την Κυριακή, ένας μυστικος πληροφοριοδοτης απο τις ταξεις του deep state-ένα ολοκληρο δίκτυο ομοσπονδιακών υπαλλήλων πληροφοριών που εργάζονται κρυφά - επικοινώνησε με τον ακόλουθο του στρατηγού ισχυριζόμενος ότι είχε πληροφορίες για μια επικείμενη ανθρωποθυσία που αφορούσε δύο απαχθέντα παιδιά (των οποίων την ταυτότητα δεν γνώριζε) και δύο νομοθέτες του Deep State - Γερουσιαστής Ρον Γουάιντεν από το Όρεγκον και ο βουλευτής Τζον Σάρμπανς από το Μέριλαντ. Είχε μια ηχογράφηση του Γουάιντεν και του Σάρμπανς που υποστήριζαν τη πίστη στον Μπαφομέτ και συζητούσαν σχέδια να προσφέρουν στον δαίμονα άρχοντα τους δύο παιδιά εκείνο το μεσημέρι. Σε ένα σημείο της συνομιλίας, ο Γουάιντεν αναφέρει το Plasket Meadow Campground και «τα στραγγίζει» και ο Σαρμπέινς λέει: «Έχω φροντίσει για τα πάντα».

Ο πάντα επιφυλακτικός στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, ήταν φυσικά διστακτικος για το αρχείο ήχου. Η ιστορία δύο σκοτεινών Δημοκρατικών που συνωμοτούσαν για να δολοφονήσουν παιδιά στο δάσος για να κατευνάσουν έναν μυθικό δαίμονα που θα μπορούσε να διορθώσει τα προβλήματά τους με τον Τραμπ φαινόταν απίστευτα φανταστική.

Παρ' όλα αυτά, ο στρατηγός ζήτησε από τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Πεζοναυτικού Σώματος να συγκρίνει ιατροδικαστικά τις φωνές στο αρχείο με γνωστές ηχογραφήσεις των Δημοκρατικών. Οι ειδικοί βρήκαν μια αντιστοιχία 99,5%—αρκετά καλή για τον στρατηγό Smith.

Δεν απέκλεισε, ωστόσο, την πιθανότητα οι μαχητες του να πεσουν σε μια παγίδα.

«Ο Smith μίλησε με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, Brent Lindemen, και αποφάσισαν να στείλουν μια μικρή ομάδα και να βάλουν μια μεγάλη δύναμη πεζοναυτών σε ετοιμότητα. Ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στο Πέντλετον και δεν χρειάστηκε πολύ για να προετοιμαστεί για την επιχείρηση», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι οι κόμβοι έφταναν κοντά στην κατασκήνωση απαρατήρητοι και καθόριζαν πού θα γινόταν η θυσία στο πυκνό δάσος.

«Δεν ξέραμε ποιος άλλος θα ήταν εκεί, ούτε πόσοι, ούτε πού ακριβώς, ούτε αν είχαν φρουρούς εκεί εκ των προτέρων. Πολλές μεταβλητές στο παιχνίδι. Θυσία. Μεσάνυχτα. Χώρος κατασκήνωσης. Παιδιά. Και αυτά τα τέρατα ήταν πιθανώς και παιδόφιλοι. Αυτό είχαμε», είπε η πηγή μας. 

Ένα ελικόπτερο CH-53 Super Stallion του Σώματος Πεζοναυτών εισήγαγε την ομάδα δύο μίλια ανατολικά της κατασκήνωσης στις 9:00 μ.μ. Μόλις έφτασαν στο Plasket Meadows μια ώρα αργότερα, οι Ειδικές Δυνάμεις εντόπισαν τρία οχήματα που ηταν σταθμευμενα στον χωματόδρομο που ένωνε την κατασκήνωση με τον Forest Highway 7. Οι μηχανές ήταν ακόμα ζεστές. Η ομάδα πήρε ένα μονοπάτι—πολλά φρέσκα ίχνη που οδηγούσαν νότια. Προχώρησαν 500 γιάρδες και άκουσαν τα συνθηματα "no more Trump".

«Ο Σαρμπέινς ήταν ο τύπος με το μαχαίρι και ο Γουάιντεν φύσηξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το γεγονός είναι ότι ήμασταν τυχεροί γιατί όλα έπεσαν πριν τα μεσάνυχτα. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν αυτή η ώρα προοριζόταν να κλείσει ή αν βιάστηκαν για οποιονδήποτε λόγο», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι μια δεύτερη ομάδα αργότερα ανέσυρε τα πτώματα των Deep Staters, λέγοντας ότι δεν μπορούσε προς το παρόν να αποκαλύψει τα άλλα τρία ονόματα.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



















PHGH

Σχόλια

  1. https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CE%BD_%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Σαρμπάνης γιος του αείμνηστου Πόλ Σαρμπάνη μεγάλου υποστηρικτή της Ελλάδας.Τα παιδιά πολλές φορές δεν ακολουθούν τα βήματα των γονέων.Ο υιός Τζον δεν είναι και τόσο φιλλέληνας.Καμία σχέση με τον πατέρα του.(μα επίτηδες γίνονται τα ορθογραφικά λάθη; ) Σάρμπανς και Σαρμπέινς και Σαμπάνια.

    Ο τελευταίος των ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις